kateri telefon?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
O baad. Ne morš za pasom nosit telefona.
grin1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
In zakaj ne? Torbica ima pokrov z magnetom, da je telefon vedno pod streho, na spodnji strani je pa odprtina, da telefon z enim prstov spraviš iz torbice v sekundi.

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Jep, zdej so pa prav kul oblikovane ( trgovina) , samo te tvoje z magnetom ne najdem, bi očetu nabavil, ker mora imeti telefon vedno pri roki in to se sliši kar uporabno. Lahko daš kak link?

zabica

Zelenc'
12. dec 2011
3
0
1
Zdravo!
bi mi lahko kdo mogoče malo svetoval glede izbire telefona? kupujem novega in izbira se je ustavila pri dveh in sicer nokia 700 in htc rhyme. cenovno sta si zelo različna zato nisem sigurna. kakšen dober nasvet bi mi prišel zelo prav, prosim
wink-1.gif
hvala!!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hja, s katerim si pa okrog skakljala dosedaj in kaj pričakuješ od novega telefona?

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik zabica pravi:
Zdravo!
bi mi lahko kdo mogoče malo svetoval glede izbire telefona? kupujem novega in izbira se je ustavila pri dveh in sicer nokia 700 in htc rhyme. cenovno sta si zelo različna zato nisem sigurna. kakšen dober nasvet bi mi prišel zelo prav, prosim
wink-1.gif
hvala!!
Če rabiš majhen in lahek telefon vzemi Nokio, če pa ti je kaj za zdravje in želiš manjše sevanje pa vzemi HTC. SMS pa lahko itak pošiljaš z obema
wink-1.gif

zabica

Zelenc'
12. dec 2011
3
0
1
Dosedaj se skakljala s samimi sony ericssoni naokol, moj zadnji je bil W715i
smile-1.gif
kaj pričakujem, hm...nevem, da bo dolgo držal. oba imata to kar želim, edino HTC ima več pomnilnika (kar je velik + ) ampak je pa zelo drag kar pa je minus...nikoli pa še nisem imela telefona na touch.

a HTC pa ni lahek? :D

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
če pa ti je kaj za zdravje in želiš manjše sevanje pa vzemi HTC.
Ne vem če to ravno drži. Wildfire ki gam mam trenutno ni nič kaj prida za zdravje, saj presega 1,2 SAR vrednost.
Ravno zato iščem drug telefon in sem se zagledal v Desire S. Ampak težava - ni več dobavljiv in ne bo več!
Sedaj se obračam na vas, kaj kupiti podbnega Desire S in za podobno ceno? Android me je zasvojil, poleg tega imam še telefon za službeno e-pošto, koledar, urejevalnik programov (dropbox na mobitelu in službi) ... Seveda pa mi je pomembna tudi SAR vrednost, saj Wildfire tega ne ponuja, Desire S pa. Aja pa velikost zaslona
zmaga.gif

Ali se pričakuje kaj novega od HTC v stilu Desire S v bližnji prihodnosti?
Hvala že vnaprej.

Nazadnje urejeno: