kateri telefon?

bose

Pripravnik
23. sep 2009
294
14
18
daleč,daleč,daleč proč
No pa je crknil. Telefon mislim. Bila je Nokia e66. Čeprav je imel ta telefon veliko napak mi ga je malo žal. Najhuje je, da ne vem kaj kupiti namesto njega
confused-1.gif
.
Naj še malo "pošimfam" Teleray
jezen.gif
. Edino kar sem uspel izvedeti, da bi bil najmanjši strošek popravila 50€ ali pa še več, saj bi ga poslali v tujino.
No pa k nabavi novega. Bil bi naj vzrdžljiv (baterija) enostaven za uporabo (da lahko po imeniku brskaš z eno roko), pa ne prevelik, da bi šel v žep. Lahko je symbian, android ali pa kaj drugega. Ni važno.

Kakšni predlogi?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nokia C7 recimo. Sam imam C6-01 in sem zelo zadovoljen, malo mi je edino žal, da nisem vzel C7, ki ima malenkost večji ekran in kot praviš ni prevelik za žep. Drugače pa glede delovanja, baterije, signala... nobene pripombe.

Raje kot kak Android pa sem vzel Nokio zaradi brezplačne navigacije.

Edit: Vidim, da je pri njih cena 276€, potem raje vzami na Bolhi novo za 200€.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
SouthPark, kaj pa N8, poznas ?

Ne, samo v trgovini sprobal. Ampak neke ''velike'' razlike ni, boljši fotoaparat in QWERTZ tipkovnica. Je pa že kar velika zadeva, jaz ga nebi nosil v žepu.

bose

Pripravnik
23. sep 2009
294
14
18
daleč,daleč,daleč proč
Ja 50 € samo za to, da ga pošljejo v tujino, saj pri Telerayu ne vedo kaj je narobe. Ko pa bi se ugotovila napaka, pa je lahko to res samo 50€, lahko pa tudi 100, 150 ali več. Se ne splača.

bose

Pripravnik
23. sep 2009
294
14
18
daleč,daleč,daleč proč
Prijatelj mi svetuje Samsung Galaxy S2, sam pa sem malo gledal Nokio E7. Pri obeh me najbolj odbija velikost, saj ju je malo težje stlačiti v normalen žep. Malo me rajca tudi Nokia e52. Sicer stara zadeva, baje pa ne tako slaba.
Kaj pa Iphone4? Kakšne izkušnje?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če ti je E7 prevelik lahko počakaš na E6, ki bo enakih mer kot E72/71.

Pri iPhone boš pa tako ali tako težko kako slabo stvar našel, razen mogoče faušijo ljudi okoli sebe
wink-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
SouthPark, kaj pa N8, poznas ?

Ne, samo v trgovini sprobal. Ampak neke ''velike'' razlike ni, boljši fotoaparat in QWERTZ tipkovnica. Je pa že kar velika zadeva, jaz ga nebi nosil v žepu.
Saj N8 nima tipkovnice, je soft touch. Me pa zanima kolk baterija kaj zdrzi.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik bose pravi:
Prijatelj mi svetuje Samsung Galaxy S2, sam pa sem malo gledal Nokio E7. Pri obeh me najbolj odbija velikost, saj ju je malo težje stlačiti v normalen žep. Malo me rajca tudi Nokia e52. Sicer stara zadeva, baje pa ne tako slaba.
Kaj pa Iphone4? Kakšne izkušnje?
Če ti je velikost problem, potem bi E52 znala biti zanimiva izbira, čeprav ... Je res že kar zastarela zadeva.
Če pa bi rad vrhunski telefon za recimo temu zmerno ceno, bo S2 prava izbira!

bose

Pripravnik
23. sep 2009
294
14
18
daleč,daleč,daleč proč
Sem že obupal. Kljub temu, da je bil e66 pravo sranje sem hotel kupiti še enkrat enakega. Pa se ne dobi več.
V Hartlauerju sem našel, da za slabih 1000 € dobiš 3 Iphone4 32Gb. Ampak samo z avstrijsko vezavo. Jeb...

Lastniki S2. Kje ga nosite (v žepu, v etuiju,...)

Nazadnje urejeno:

artie

Pripravnik
23. avg 2007
87
0
6
Nimam sicer S2, ampak Galaxy S, ki je malenkost manjši , se da nosit v žepih. Ker pa moji telefoni pogosto letijo po tleh, ga imam ponavadi kar v nahrbtniku v žepu za telefone.