Kateri taxi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
zmaga.gif

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
6
38
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
A veš kaj ti @Matey ti se lažeš ker številka ne obstaja ne jaz. Pa vi ste vsi tipična slovenska delavska klientela če nemorem pomagat pa čim bolj v drek porint druzga.Pa fovšija da se ja jaz nam belou v bolšem avtu. Pa še neki izpita nam šou nikol delat.

Prvo kot prvo: Lagati si se začel sam, ko si zanikal svoja predhodna pisanja o taxijih v Lj kljub temu, da te zanimajo identične zadeve (BMW7 ipd) ter da si brez izpita pa še kaj bi se našlo. In zdaj pač kasiraš laži nazaj, ali pa se te trolla nazaj, če ti slučajno na tak glub način trollaš nas Alteraše.

Drugo kot drugo: Nihče ampak prav nihče ti ne bo nevošljiv vožnje v faking taxiju, zakaj bi ti to le bil. In če ti nebi spadal v točno ta razred kamor tlačiš nas, bi si lepo mirno kupil en konkreten avto (zaradi mene tudi BMW 7) in si za dodatek najel šoferja. Samo kaj, ko ti v bistvu še niti ta delavski razred ne moreš biti, saj moraš biti za kaj takšnega malce starejši kot ti otroček in imeti službo.

In tretje kot tretje oz. zadnje - močno upam, da ne boš res nikoli naredil izpita, saj to pomeni, da boš za brezveze zabijal tone denarja za taxije, torej boš lepo podpiral naše gospodarstvo oz. pomagal vrteti denar, če se boš pa naokoli fijakal brez izpita pa te bodo tudi prej ali slej dobili. Glede na tvoj nastop v bistvu več kot očitno prej.

Kakorkoli že - žanješ kar si sejal s rejšnjimi topici na Alterju
roza.gif

....fouš vožnje v boljšem avtu je napisal.....
hysterical-1.gif

A veš kaj @Matey saj si bom kupu en S classo pa najel šoferja kot drugo pa sploh neveš koliko sem star. Veš kaj sploh tist dnar ki ga sm plaču za taxi ni stran vržen saj sem se vozu med točkami A in B. Kot tretje bi me moral vikat ter spoštovat. Kot četrto sem pa jaz v veliko višjem razredu kot delavksem. Kot peto pa vem, da si mi neznasko fovš ker si tipičen zagaman slovenc ki če si sam tega ne more prvoščet tud sosedu ne prvošč in ga zmiraja. Če bi takole prosu Američana al pa Avstrijca lohk tud Švicarja bi mi spoštvljivo dal informacijo ali pa rekel da ne vem. Ti in tvoji so mišlenjaki tukaj me pa zmerjate in žalite in se norčujete iz mene ali veš zakaj? Zato ker ste mi fovš.

Glede na tvoje pisanje nimaš končane osnovne šole! Bolj mi ličiš na enega okvirja in nisi niti na pragu delavskemu razredu, daleč pod.
Ali pa en čefurček sa slovenštinom kot glavnim predmetom.
evil.gif

Taxi

Zelenc'
11. jan 2015
29
0
1
A veste kako dosti vas imam če mi ne varjamete mi ni treba vrjeti. Pa še taki kot ste vi niti v sanjah ne bi šel na kosilo. Hvala za vse odgovore vaš taxi.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
In kakšen je epilog zgodbe? Zakaj že tretjič odpiraš isto temo in sam ne pokličeš na taksi službe, če te res tok zanima kdo upravlja z navedenimi vozili? Pomoje ti nihče ne zavida,da se voziš s taksijem in moraš svojo kvazi pomembnost izkazovati skozi taksi vozilo. No, risank je konec, jutri je pouk, pojdi spat.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.424
4.994
113
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
A veš kaj ti @Matey ti se lažeš ker številka ne obstaja ne jaz. Pa vi ste vsi tipična slovenska delavska klientela če nemorem pomagat pa čim bolj v drek porint druzga.Pa fovšija da se ja jaz nam belou v bolšem avtu. Pa še neki izpita nam šou nikol delat.

Glede na to, da ne znaš niti poklicat niti najti taxija, si želimo da se ti ta želja citiram "izpita nam šou nikol delat" izpolni v sej svoji veličini.

Amen!

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.328
3.002
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
sem pa jaz v veliko višjem razredu kot delavksem.
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:

A veš kaj saj si bom kupu en S classo pa najel šoferja kot drugo pa sploh neveš koliko sem star.

Zakaj potem taka skromost, če si vendar v najvišjem razredu? Daj nabavi kaj bolj hebenega, kaj takega, da res vsak takoj vidi, da imaš denarja za stran metat! Nekaj nesramno nastopaškega, da se bodo vsi požrli od fovšije. Ti se pa s taxiji voziš, kot čisto navadna raja
bonk.gif
To vendar ne pristoji vaši visokosti.

hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Zato ker ste mi fovš.

Čakaj malo, ti dejansko misliš, da ti je kdo fovš, ker se voziš s taksijem?
bonk.gif
Res zelo fancy in na nivoju.

Alterjevci pa kje ste tegale specialca našli?
hysterical-1.gif

Taxi

Zelenc'
11. jan 2015
29
0
1
Veste kaj meni je Mercedes S top in mi je tale limunzina top shit. Alterjcivi so mi fovš, da se vozim z Mercedes E taxijem. Fovšija delvskega razreda.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Veste kaj meni je Mercedes S top in mi je tale limunzina top shit. Alterjcivi so mi fovš, da se vozim z Mercedes E taxijem. Fovšija delvskega razreda.

Iz katere ustanove se ti oglašaš, ker mi ne deluješ najbolj zdrav?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
A veste kako dosti vas imam če mi ne varjamete mi ni treba vrjeti. Pa še taki kot ste vi niti v sanjah ne bi šel na kosilo. Hvala za vse odgovore vaš taxi.

Kaj je zdaj, a te mal prpa stiska? Prej si pa tako pogumno spraševal kako naj se nam dokažeš in predstavili smo ti najbolj kulturen način kar jih je, ti pa zdaj ves užaljen, c c c.
Pa nauči se pisat malce bolje po slovensko - tisti stavek o nas, sanjah ter kosilu ni za nikamor, da drugih sploh ne omenjam. Ti pa gospod višjega nedelavskega razreda, s takim načinom komunikacije, japajade
hysterical-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.135
7.789
113
Tale dvomim da je južnjak. Tako cige govorijo. Mogoče je kakšen Strojan, Brajdič ali pa Rajhard.

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Oj, zakva rabš tak top taxi pa za kok cajta?
Dj mi mau več na zs povej, mam par frendov k so u temu
telephone7.gif