Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
A veš kaj ti @Matey ti se lažeš ker številka ne obstaja ne jaz. Pa vi ste vsi tipična slovenska delavska klientela če nemorem pomagat pa čim bolj v drek porint druzga.Pa fovšija da se ja jaz nam belou v bolšem avtu. Pa še neki izpita nam šou nikol delat.
Prvo kot prvo: Lagati si se začel sam, ko si zanikal svoja predhodna pisanja o taxijih v Lj kljub temu, da te zanimajo identične zadeve (BMW7 ipd) ter da si brez izpita pa še kaj bi se našlo. In zdaj pač kasiraš laži nazaj, ali pa se te trolla nazaj, če ti slučajno na tak glub način trollaš nas Alteraše.
Drugo kot drugo: Nihče ampak prav nihče ti ne bo nevošljiv vožnje v faking taxiju, zakaj bi ti to le bil. In če ti nebi spadal v točno ta razred kamor tlačiš nas, bi si lepo mirno kupil en konkreten avto (zaradi mene tudi BMW 7) in si za dodatek najel šoferja. Samo kaj, ko ti v bistvu še niti ta delavski razred ne moreš biti, saj moraš biti za kaj takšnega malce starejši kot ti otroček in imeti službo.
In tretje kot tretje oz. zadnje - močno upam, da ne boš res nikoli naredil izpita, saj to pomeni, da boš za brezveze zabijal tone denarja za taxije, torej boš lepo podpiral naše gospodarstvo oz. pomagal vrteti denar, če se boš pa naokoli fijakal brez izpita pa te bodo tudi prej ali slej dobili. Glede na tvoj nastop v bistvu več kot očitno prej.
Kakorkoli že - žanješ kar si sejal s rejšnjimi topici na Alterju
....fouš vožnje v boljšem avtu je napisal.....
A veš kaj @Matey saj si bom kupu en S classo pa najel šoferja kot drugo pa sploh neveš koliko sem star. Veš kaj sploh tist dnar ki ga sm plaču za taxi ni stran vržen saj sem se vozu med točkami A in B. Kot tretje bi me moral vikat ter spoštovat. Kot četrto sem pa jaz v veliko višjem razredu kot delavksem. Kot peto pa vem, da si mi neznasko fovš ker si tipičen zagaman slovenc ki če si sam tega ne more prvoščet tud sosedu ne prvošč in ga zmiraja. Če bi takole prosu Američana al pa Avstrijca lohk tud Švicarja bi mi spoštvljivo dal informacijo ali pa rekel da ne vem. Ti in tvoji so mišlenjaki tukaj me pa zmerjate in žalite in se norčujete iz mene ali veš zakaj? Zato ker ste mi fovš.
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
A veš kaj ti @Matey ti se lažeš ker številka ne obstaja ne jaz. Pa vi ste vsi tipična slovenska delavska klientela če nemorem pomagat pa čim bolj v drek porint druzga.Pa fovšija da se ja jaz nam belou v bolšem avtu. Pa še neki izpita nam šou nikol delat.
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
sem pa jaz v veliko višjem razredu kot delavksem.
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
A veš kaj saj si bom kupu en S classo pa najel šoferja kot drugo pa sploh neveš koliko sem star.
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Zato ker ste mi fovš.
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
da se vozim z Mercedes E taxijem.
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Veste kaj meni je Mercedes S top in mi je tale limunzina top shit. Alterjcivi so mi fovš, da se vozim z Mercedes E taxijem. Fovšija delvskega razreda.
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
A veste kako dosti vas imam če mi ne varjamete mi ni treba vrjeti. Pa še taki kot ste vi niti v sanjah ne bi šel na kosilo. Hvala za vse odgovore vaš taxi.
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Veste kaj meni je Mercedes S top in mi je tale limunzina top shit. Alterjcivi so mi fovš, da se vozim z Mercedes E taxijem. Fovšija delvskega razreda.