Kateri taxi

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Ali kdo pozna kakšen taxi ni nujno od intertoursa, ki ima BMW 7, Mercedes S ali Audi A8? Najlepša hvala odgovor, tisiti ki pa se sprašujete zakaj iščem tak avto pa vam povem da hočem največ za svoj denar.

, taxi sloven'c
Kateri pa je taxi slovenc? Pozna kdo?

Jaz poznam. Durmiši je ime lastniku. še kaj te zanima?

Taxi

Zelenc'
11. jan 2015
29
0
1
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Ali kdo pozna kakšen taxi ni nujno od intertoursa, ki ima BMW 7, Mercedes S ali Audi A8? Najlepša hvala odgovor, tisiti ki pa se sprašujete zakaj iščem tak avto pa vam povem da hočem največ za svoj denar.

, taxi sloven'c

Kašne pa majo avte?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
A veš kaj ti @Matey ti se lažeš ker številka ne obstaja ne jaz. Pa vi ste vsi tipična slovenska delavska klientela če nemorem pomagat pa čim bolj v drek porint druzga.Pa fovšija da se ja jaz nam belou v bolšem avtu. Pa še neki izpita nam šou nikol delat.

Prvo kot prvo: Lagati si se začel sam, ko si zanikal svoja predhodna pisanja o taxijih v Lj kljub temu, da te zanimajo identične zadeve (BMW7 ipd) ter da si brez izpita pa še kaj bi se našlo. In zdaj pač kasiraš laži nazaj, ali pa se te trolla nazaj, če ti slučajno na tak glub način trollaš nas Alteraše.

Drugo kot drugo: Nihče ampak prav nihče ti ne bo nevošljiv vožnje v faking taxiju, zakaj bi ti to le bil. In če ti nebi spadal v točno ta razred kamor tlačiš nas, bi si lepo mirno kupil en konkreten avto (zaradi mene tudi BMW 7) in si za dodatek najel šoferja. Samo kaj, ko ti v bistvu še niti ta delavski razred ne moreš biti, saj moraš biti za kaj takšnega malce starejši kot ti otroček in imeti službo.

In tretje kot tretje oz. zadnje - močno upam, da ne boš res nikoli naredil izpita, saj to pomeni, da boš za brezveze zabijal tone denarja za taxije, torej boš lepo podpiral naše gospodarstvo oz. pomagal vrteti denar, če se boš pa naokoli fijakal brez izpita pa te bodo tudi prej ali slej dobili. Glede na tvoj nastop v bistvu več kot očitno prej.

Kakorkoli že - žanješ kar si sejal s rejšnjimi topici na Alterju
roza.gif

....fouš vožnje v boljšem avtu je napisal.....
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:

, taxi sloven'c

Kašne pa majo avte?

Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:Ve kdo?!?

Sicer je pa tudi to sigurno več kot očitna laž Peter, nikar ne nasedaj, ne more biti ime firme Taxi Slovenc in potem ime lastnika Durmiši, halo no, kere fore.
tongue-1.gif

Taxi

Zelenc'
11. jan 2015
29
0
1
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
A veš kaj ti @Matey ti se lažeš ker številka ne obstaja ne jaz. Pa vi ste vsi tipična slovenska delavska klientela če nemorem pomagat pa čim bolj v drek porint druzga.Pa fovšija da se ja jaz nam belou v bolšem avtu. Pa še neki izpita nam šou nikol delat.

Prvo kot prvo: Lagati si se začel sam, ko si zanikal svoja predhodna pisanja o taxijih v Lj kljub temu, da te zanimajo identične zadeve (BMW7 ipd) ter da si brez izpita pa še kaj bi se našlo. In zdaj pač kasiraš laži nazaj, ali pa se te trolla nazaj, če ti slučajno na tak glub način trollaš nas Alteraše.

Drugo kot drugo: Nihče ampak prav nihče ti ne bo nevošljiv vožnje v faking taxiju, zakaj bi ti to le bil. In če ti nebi spadal v točno ta razred kamor tlačiš nas, bi si lepo mirno kupil en konkreten avto (zaradi mene tudi BMW 7) in si za dodatek najel šoferja. Samo kaj, ko ti v bistvu še niti ta delavski razred ne moreš biti, saj moraš biti za kaj takšnega malce starejši kot ti otroček in imeti službo.

In tretje kot tretje oz. zadnje - močno upam, da ne boš res nikoli naredil izpita, saj to pomeni, da boš za brezveze zabijal tone denarja za taxije, torej boš lepo podpiral naše gospodarstvo oz. pomagal vrteti denar, če se boš pa naokoli fijakal brez izpita pa te bodo tudi prej ali slej dobili. Glede na tvoj nastop v bistvu več kot očitno prej.

Kakorkoli že - žanješ kar si sejal s rejšnjimi topici na Alterju
roza.gif

....fouš vožnje v boljšem avtu je napisal.....
hysterical-1.gif

A veš kaj @Matey saj si bom kupu en S classo pa najel šoferja kot drugo pa sploh neveš koliko sem star. Veš kaj sploh tist dnar ki ga sm plaču za taxi ni stran vržen saj sem se vozu med točkami A in B. Kot tretje bi me moral vikat ter spoštovat. Kot četrto sem pa jaz v veliko višjem razredu kot delavksem. Kot peto pa vem, da si mi neznasko fovš ker si tipičen zagaman slovenc ki če si sam tega ne more prvoščet tud sosedu ne prvošč in ga zmiraja. Če bi takole prosu Američana al pa Avstrijca lohk tud Švicarja bi mi spoštvljivo dal informacijo ali pa rekel da ne vem. Ti in tvoji so mišlenjaki tukaj me pa zmerjate in žalite in se norčujete iz mene ali veš zakaj? Zato ker ste mi fovš.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
hysterical-1.gif

Če sem ti jaz za kaj nevoščljiv je to zavidanje tega, da nisem tak kot ti, bi imel veliko bolj enostavno življenje. Oziroma bi mislil, da ga imam no
evil.gif

Spoštovanje si pa ti pokuril že s prvim ali drugim topicom z enako tematiko, zaključil si pa z lažjo na začetku te teme, ko si izjavil da ti nisi tisti Peter97, ki je iskal taxi bmw sedmico ampak si popolnoma druga oseba, sej je kul ja.

Zdaj pa hitro spat, živžava je že konec pa še v šolo bo treba jutri navsezgodaj zjutraj
roza.gif

Taxi

Zelenc'
11. jan 2015
29
0
1
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
hysterical-1.gif

Če sem ti jaz za kaj nevoščljiv je to zavidanje tega, da nisem tak kot ti, bi imel veliko bolj enostavno življenje. Oziroma bi mislil, da ga imam no
evil.gif

Spoštovanje si pa ti pokuril že s prvim ali drugim topicom z enako tematiko, zaključil si pa z lažjo na začetku te teme, ko si izjavil da ti nisi tisti Peter97, ki je iskal taxi bmw sedmico ampak si popolnoma druga oseba, sej je kul ja.

Zdaj pa hitro spat, živžava je že konec, zjutraj pa bo treba v šolo
roza.gif
A veš kaj jaz sem nisem mulc tako, da bi me moral vikat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
Ne verjamem, dokaži. Če ti to uspe, se ti globoko opravičim in vikam vse do konca svojih dni. Do takrat pa sladke sanje in upam, da ne pomočiš postelje med sanjanjem o luksuznih avtomobilih
roza.gif

p.s. kako kaj tista punčka, že ve, da si si jo izbral in da jo boš nekam odpeljal? In to kar v taxiju BMW7, olala?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Kako naj ti dokažem?

Počasti me eno kosilo v Argentini v BTCju LJ. Ali pa vsaj kavo no - poanta je, da te spoznam v živo, saj je vse ostalo prelahko zmanipulirat. Tudi razne fotografije današnjega časopisa z dopisom za Alter in podobno, ti bi se spravil še kakšnega taksista slikat.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Kaj pa če poskenira svoje spričevalo o maturi
grims-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
Hehe.... No mene bi dejansko prepričal s tem, da se spoznamo v živo pa da nakaže, da je res tako poln denarja kot se opisuje. Zato tudi srečanje tam kjer sem napisal, po mojih izkušnjah niso ravno najcenejši pa res majo kul za jest
cool-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Hehe.... No mene bi dejansko prepričal s tem, da se spoznamo v živo pa da nakaže, da je res tako poln denarja kot se opisuje. Zato tudi srečanje tam kjer sem napisal, po mojih izkušnjah niso ravno najcenejši pa res majo kul za jest
cool-1.gif

zmaga.gif

če je tako dobro situiran, da nas prepriča bi bil lahko sponzor alter mod vip sestanka
cheer.gif

p.s.
nismo ne požrešni ne žejni
grin1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Taxi pravi:
Zakaj ne boš šel izpita delat?
sprasujem se.gif