unieuro ma po novem (kake 3/4leta) podružnico tudi takoj čez mejoUnieuro (nek ala Bigbang iz Italije) ima večkrat akcijo pralnega in sušilnega - ločeni enoti, po 50% ali več popust če vzameš oboje. Nazadnje sem vzel Hoover 10kg z inverter motorjem in 10kg sušilca s TČ (seveda jih moraš it iskat) za 799 EUR (videl tudi za 699 lani), pa online garancijo podaljšaš na 5 let (se da mirno podajšat v EU območju online). Oboje dela bp že več kot leto, sta pa standardne velikosti in tudi globine pod 60cm, če komu igra vlogo.
upam da veš kako so narejeni detergenti in zakaj je pomembna temperatura pranja, pa tudi količina vode.To si prebral? Ampak lahko ti zagotovim, da 70% peremo na 40°C.
Za podoben denar, če ne dražje kot pri nas - cash back 200€.unieuro ma po novem (kake 3/4leta) podružnico tudi takoj čez mejo
Seveda, sploh na rdece omake in bele tokove....Upam, da veš, da novejši detergenti delujejo že pri 20°C.
Lahko pereš tud v mrzli vodi, samo ali preveriš iz česa se sestoji detergent, kakšne so njegove učinkovine?Upam, da veš, da novejši detergenti delujejo že pri 20°C.
Še enkrat za nepismene: Ampak lahko ti zagotovim, da 70% peremo na 40°C.Lahko pereš tud v mrzli vodi, samo ali preveriš iz česa se sestoji detergent, kakšne so njegove učinkovine?
tud v mrzli zarad mene če češ, enim nam je zdravje pač malo bolj pomembno....Še enkrat za nepismene: Ampak lahko ti zagotovim, da 70% peremo na 40°C.
kaj če se površno bere? to kar si napisal smo prebrali in to je to. Twindos in te zadeve palijo če ti je vseeno s kom čistiš in tu se zadeve končajo. Lahk pa pripomnim da mehčalci ne zmehčajo perila tako kot ga para. Sicer lepo diši samo pri trdi vodi je bitka izgubljena.Površno berete
Kateri sušilni stroj?
Kr vrjemi ženinim besedam.Res je tako.Z Miele čistilnimi sredstvi in twindos...naredi svoje :zmaga: :zmaga: :zmaga: Ti lahko tudi jaz potrdim. itak,Aeg opere tudi vrhunsko z ostalimi praški... A se kaj fejst preplača tele twindos praške? Jaz imam od Boscha serie 8 z iDos in smo tudi zelo...alter.si
Sušilec je narejen na poljskem in po prvih sušenjih skoraj nič ne smrdi, tako kot ti opisuješ.Že 8000 serija je zelo kakovostna, vsaj pri pralnih strojih. 9000 je samo še boljša (in dražja). (Sam sem zadovoljen tudi z njihovo Electrolux linijo pralnih strojev za manj denarja, je zelo OK.)
Sušilnega pa ne upam priporočiti, če ga delajo v eni ITA fabriki, lahko da bo smrdel po zažganem med sušenjem (dva taka sem videl), servis pa ne bo nič rešil (suši sicer zelo dobro). Pogojno priporočam, če lahko dobiš info, da ne bo Made in Italy![]()
In si zadovoljen z njim?Sušilec je narejen na poljskem in po prvih sušenjih skoraj nič ne smrdi, tako kot ti opisuješ.
Mislim,da boš zadovoljen z njim.Potrebujem malo več časa, da lahko rečem ali je bil vreden nakupa.