Kateri sušilni stroj?

Unieuro (nek ala Bigbang iz Italije) ima večkrat akcijo pralnega in sušilnega - ločeni enoti, po 50% ali več popust če vzameš oboje. Nazadnje sem vzel Hoover 10kg z inverter motorjem in 10kg sušilca s TČ (seveda jih moraš it iskat) za 799 EUR (videl tudi za 699 lani), pa online garancijo podaljšaš na 5 let (se da mirno podajšat v EU območju online). Oboje dela bp že več kot leto, sta pa standardne velikosti in tudi globine pod 60cm, če komu igra vlogo.
unieuro ma po novem (kake 3/4leta) podružnico tudi takoj čez mejo

zakon

Guru
16. maj 2008
9.601
1.192
113
toti Maribor
Mi se tu pogovarjamo o barvastem perilu in ne o brisačah in posteljnini, ki se seveda pere na 60°C in občasno tudi na 90. Tako, da res ne vem o kaki higieni bluzite.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.848
2.607
113
Ti si napisal da 70posto robe peres na 40. Pri normalnih ljudeh brisace in posteljnina (pri zdravem obratu) ne predstavljajo samo 30posto....

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

zakon

Guru
16. maj 2008
9.601
1.192
113
toti Maribor
Površno berete

Površno berete
kaj če se površno bere? to kar si napisal smo prebrali in to je to. Twindos in te zadeve palijo če ti je vseeno s kom čistiš in tu se zadeve končajo. Lahk pa pripomnim da mehčalci ne zmehčajo perila tako kot ga para. Sicer lepo diši samo pri trdi vodi je bitka izgubljena.

torej bo treba čimprej spaznt omaro v kateri šarovna da bo plac za termosesalno mizo in da bom lahko opravljali tisto kar bi moral kokolino al pa teta violeta

22. jul 2007
14.981
2.555
113
125
Že 8000 serija je zelo kakovostna, vsaj pri pralnih strojih. 9000 je samo še boljša (in dražja). (Sam sem zadovoljen tudi z njihovo Electrolux linijo pralnih strojev za manj denarja, je zelo OK.)

Sušilnega pa ne upam priporočiti, če ga delajo v eni ITA fabriki, lahko da bo smrdel po zažganem med sušenjem (dva taka sem videl), servis pa ne bo nič rešil (suši sicer zelo dobro). Pogojno priporočam, če lahko dobiš info, da ne bo Made in Italy :)
Sušilec je narejen na poljskem in po prvih sušenjih skoraj nič ne smrdi, tako kot ti opisuješ.

• Všeč mi je
Reactions: tony in MieleFan