Kateri sušilni stroj?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.180
12.735
113
kod Džej-Zija
Če se ne motim si z Gorenjske? Če rabiš servis za AEG:

Tale mojster je meni tudi že kakšno krmilno enoto dal popraviti, kar je danes prava redkost :cheer:
Mojster mi je rešil sušilca in to za cca 100 eur. Vse pohvale, priporočam ostalim, tebi pa velika hvala za kontakt.

• Všeč mi je
Reactions: tony

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.095
115
63
Kaj potem predlagate? Neki srednji razred, bistvena je učinkovitost sušenja. Cenovno nekje do cca. 700€...
Vrnejo ti 80 eur,za ta model Boscha.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.630
9.797
113
Tudi sam sem začel malo razmišljati, da bi v bližnji prihodnosti kupil sušilni stroj. V ožji izbor bi bili Bosch, AEG in Miele. Vsi seveda s toplotno črpalko. Trenutni pralni stroj je BEKO in zadnjič me je neokoliko zmedlo, ko sem nekje slišal, da naj bom previden pri nakupu sušilnega stroja, saj, če želiš sušilni stroj namestiti na pralni stroj, da lahko nastane problem. Naj bi priporočali sušilni stroj enake znamke kot pralni stroj in da je dobro uporabiti vezni člen. V stanovanju sem imel na Bosch pralnem stroju tudi sušilni stroj AEG. Nikoli nobenega problema. Dimenzije strojev so verjetno standardne, tako da ne bi smelo biti problema, ali...? Torej Na BEKO pralni stroj Miele sušilni. Problem ali ne?

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.897
1.127
113
Ta je za pršut sušiti na primorski burji samo pršut ne sme biti pretežak!

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.095
115
63
Tudi sam sem začel malo razmišljati, da bi v bližnji prihodnosti kupil sušilni stroj. V ožji izbor bi bili Bosch, AEG in Miele. Vsi seveda s toplotno črpalko. Trenutni pralni stroj je BEKO in zadnjič me je neokoliko zmedlo, ko sem nekje slišal, da naj bom previden pri nakupu sušilnega stroja, saj, če želiš sušilni stroj namestiti na pralni stroj, da lahko nastane problem. Naj bi priporočali sušilni stroj enake znamke kot pralni stroj in da je dobro uporabiti vezni člen. V stanovanju sem imel na Bosch pralnem stroju tudi sušilni stroj AEG. Nikoli nobenega problema. Dimenzije strojev so verjetno standardne, tako da ne bi smelo biti problema, ali...? Torej Na BEKO pralni stroj Miele sušilni. Problem ali ne?
Boljše da kupiš isto znamko.Če te mika Miele sušilni stroj.Najboljš,da greš v trgovino,in izmeriš sušilni stroj.Da ne boš imel problemov,ko ga boš domov dobil.Dobro zmeriš pokrov tvojga pralnega stroja,in nato v trgovini razmak nogic,in boš videl če je to to...

• Všeč mi je
Reactions: Fadil

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.693
8.084
113

Standardne dimenzije ne bi smele imeti problema. Edino kar zna delat problem je pralec, ki ima komandno plosco "nazaj posneto", gor pa susilec s nogicami na skrajnem sprednjem robu.

Vmes se da gumijaste nogice (pasejo na vse) za par evrov.

• Všeč mi je
Reactions: Fadil

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.630
9.797
113
Vidim da je teh vmesnih členov precej na voljo, tako da izgleda sploh ne bo problema pri izbiri sušilca.

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan
če so stroji 85x60x60 može, se pa dobijo kake eksotične zadeve izven teh dimenzij, ampak brande ki si jih naštel komot daš enega na drugega

sušilci so itak vsi 85x60x60 pri pralnih se včasih zatakne sploh tisti z manjšo kapaciteto pranja utegnejo biti ožji. Vzemi metr premeri bekota in to je to