Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.697
8.088
113
Aha, zdaj mi je jasno. Viktorija ima robo bolj za babe, ki imajo bolj izrazeno razmerje pas/boki, ne pa take povprečne zalitke/barbapape

Zdaj je pa cas, da gres ti malo v VS pogledat najbrz. Na Rudniku sicer se nisem bila, sem pa trenutno v malo vecji vasi od Emone in sem sla ze mimo 3 ter bila zaradi te teme posebej pozorna. Lutke, ki razstavljajo to njihovo perilo, so vse po vrsti bajsike. Ocitno gre trend WHR proti 1+.

• Wow
Reactions: brane_new

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.697
8.088
113
:rolleyes:

Izvoli:

Kaki je WHR one zadaj brez nog v mamarskih gatah. Pri tej se dobro vidi, ceprav oni dve spredaj komaj kaj boljs. WHR je, samo ne vec taki, kot imas ti v glavi. Oziroma pozabimo ozek pas, ce je le rit dovolj velika.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.697
8.088
113
Ne in ne...
Jezek je ostal pac 10 let zadaj. VS je takrat kokodakala o tem kakih modelov noče, od takrat je slo vse nizbrdo, tudi fashion showa niso 5 let vec skup sklamfali, do lani, ko so obrnili plosco. In VS je izredno ponosna na svojo plus size linijo in modele. Zdaj prvic po mnogih letih ni vec slabse kot leto prej. Kljub posmehovanju nad A in DE (nisem v nobeni od teh), je celo rupa, ki se ji rece LJ, dobila svojo stacuno... Vse se proba... Dead cat bounce...

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.697
8.088
113
Pa to je samo povzetek zgodbe, ki se ji rece "VS zadnjih 10 let". Ne izraza mojega mnenja nad trendi, tako da se ni treba vsajat na ta racun.