Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.881
8.201
113
Aha, zdaj mi je jasno. Viktorija ima robo bolj za babe, ki imajo bolj izrazeno razmerje pas/boki, ne pa take povprečne zalitke/barbapape

Zdaj je pa cas, da gres ti malo v VS pogledat najbrz. Na Rudniku sicer se nisem bila, sem pa trenutno v malo vecji vasi od Emone in sem sla ze mimo 3 ter bila zaradi te teme posebej pozorna. Lutke, ki razstavljajo to njihovo perilo, so vse po vrsti bajsike. Ocitno gre trend WHR proti 1+.

• Wow
Reactions: brane_new

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.881
8.201
113
:rolleyes:

Izvoli:

Kaki je WHR one zadaj brez nog v mamarskih gatah. Pri tej se dobro vidi, ceprav oni dve spredaj komaj kaj boljs. WHR je, samo ne vec taki, kot imas ti v glavi. Oziroma pozabimo ozek pas, ce je le rit dovolj velika.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.881
8.201
113
Ne in ne...
Jezek je ostal pac 10 let zadaj. VS je takrat kokodakala o tem kakih modelov noče, od takrat je slo vse nizbrdo, tudi fashion showa niso 5 let vec skup sklamfali, do lani, ko so obrnili plosco. In VS je izredno ponosna na svojo plus size linijo in modele. Zdaj prvic po mnogih letih ni vec slabse kot leto prej. Kljub posmehovanju nad A in DE (nisem v nobeni od teh), je celo rupa, ki se ji rece LJ, dobila svojo stacuno... Vse se proba... Dead cat bounce...

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.881
8.201
113
Pa to je samo povzetek zgodbe, ki se ji rece "VS zadnjih 10 let". Ne izraza mojega mnenja nad trendi, tako da se ni treba vsajat na ta racun.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.904
892
113
epilog FURS,

zdaj bodo šele naj... :evil:

1763481883642.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.390
17.871
113
Dopisi od FURSa ignorirani več mesecev zaradi tesnobe? Pošta prihajala na pravilen a dejansko napačen naslov? Zakaj ne navede še neugodne postavitve planetov ter kakšne kozmične nevihte s čimer bi še bolj podkrepil svojo več kot upravičeno neodzivnost.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.390
17.871
113
Ko se ti zdi vredno v zameno za selfija odstraniti varovala...

A hiker fell to his death on Mount Nama in China's Sichuan after reportedly untying his safety rope to take photographs near the peak.

Hong, 31, was part of a hiking group scaling the 18,332-foot (5,588-metre) mountain on September 25, Channel News Asia reported. Witnesses said Hong removed his safety line and was not using an ice axe when he slipped on the snow-covered slope.

• Všeč mi je
Reactions: Palcek

erikson

Guru
25. avg 2007
24.417
8.037
113
FURS pojasnjuje Davidove težave z delom na črno. Odvzame se vsa premoženjska korist + kazen (+ sodna taksa).

Globe za prekrške so raznolike, odvisne tudi od tega, ali je dejavnost registrirana. »V kolikor zavezanci niso prijavili svojih prihodkov, ker sploh niso registrirali dejavnosti, iz katere ti dohodki izvirajo, kar pomeni kršitev Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (ZPDZC-1) in delo na črno, je predpisana globa za prekršek od 1000 do 26.000 evrov. Hkrati je obvezen tudi ukrep odvzema premoženjske koristi, ki je bila ustvarjena z delom na črno.

V primerih, ko pa so zavezanci imeli priglašeno dejavnost in prihodkov iz naslova ustvarjanja vsebina na spletni platformi niso vključili med prihodke iz dejavnosti, pa gre za praviloma za kršitvi dveh temeljnih predpisov, in sicer Zakona o davčnem postopku (ZDavP-2), po katerem je predpisana globa za prekršek od 800 do 150.000 evrov in Zakona o davku na dodano vrednost (ZDDV-1), po katerem je predpisana globa za prekršek od 3.000 do 150.000 evrov,« razloži Furs globe za prekrške.