Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Mene zanima ali je smiselno imeti ročno zavoro, prosim da odgovorijo osebe, ki so redno vozili otroka po bregu navzdol.
Meni je zelo prav prišla. Redno smo hodili na lokalni hrib, ko je bil mali še v lupinici.
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Mene zanima ali je smiselno imeti ročno zavoro, prosim da odgovorijo osebe, ki so redno vozili otroka po bregu navzdol.
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Mal ste zašli s temo.
lp
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Mal ste zašli s temo.
lp
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Karkoli boste kupili, odsvetujujem pikapolonico. Garancijo imajo 1 leto za vozicke, ki imajo v drugih trgovinah po 2 leti ali vec.
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Ker je folk usekan, pred časom videla pred nsakupovalnim centrom mami fu fensi voz na tri kolesa, naložla kup vrečk na okvir vozička in ko je nekaj šarila po torbi se je vse skupaj prevrnilo, na srečo brez posledic za otroka, ampak voz je bil pa fensy, takšen da rabiš orng avto da ga okol tovoriš.
Zdaj boste pisali kaj me briga kaj kdo kupi. Me, ker potem gledaš takšne mamice v vrtcu in skozi leta vidiš da se jim da vse manj ukvarjat z otroci amak jim rajši kopujejo drage igrače samo da imajo mir pred njimi, včasih pa niti najdražji voz ni bil dovolj dober za njihovega angelčka.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
pa se dodatek. "Bom ga jaz spucala, ce ne vam bodo na servisu zaracunali ciscenje" . To je bila pa kaplja cez rob.
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Ker je folk usekan, pred časom videla pred nsakupovalnim centrom mami fu fensi voz na tri kolesa, naložla kup vrečk na okvir vozička in ko je nekaj šarila po torbi se je vse skupaj prevrnilo, na srečo brez posledic za otroka, ampak voz je bil pa fensy, takšen da rabiš orng avto da ga okol tovoriš.
Zdaj boste pisali kaj me briga kaj kdo kupi. Me, ker potem gledaš takšne mamice v vrtcu in skozi leta vidiš da se jim da vse manj ukvarjat z otroci amak jim rajši kopujejo drage igrače samo da imajo mir pred njimi, včasih pa niti najdražji voz ni bil dovolj dober za njihovega angelčka.
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Jap, za sebe se brigaj
Tisti s cenejšimi vozi so pa super duper starši vsi po vrsti
Pa ne nakladat, kako so dragi vozi vsi po vrsti slabši od teh cenejših...
Pametujete tu za voze, potem pa bi mogoče lahko kdo vam pametoval za vozni park pri bajti ali kaj drugega. Dajte se malo za sebe brigat...