Kateri prvi voziček za novorojenčka večfunkcijski

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Jaz dam glas za maxi cosi mura 4. Nam dobro služi.

Moj nasvet, ne glede na to kateri voziček izberete... glejte in vzemite izključno takega, ki ima polnjene gume.

Mi smo prvič imeli sposojenega maxi cosi mura 3 (napihljive gume) in je skrajno neprijetno imeti gumidefekte, ki si so žal prepogosti. Nove zračnice so obupno drage. Potem je prišla nova linija teh vozičkov in se sedaj prodajajo le še s polnjenimi gumami. Skratka, to naj ti bo v fokusu.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Neverjetno, v kakšna super duper sranja vlagate denar, isto v telefone, avtomobile, kdo ma boljšga, pa če tud ni kej za na mizo dat.
Skrajno bolano.
bonk.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Ja mi gre na smeh, kot laiku sem brez znanja in ostalega opazil te vozičke Stoke in mi je bilo že na pogled in pa po lastnikih jasno, da je ta voziček namenjen bolj kazanju mi pa imamo , ne pa toliko uporabi tako, da sedaj ko sem to prebral o teh vozičkih mi gre na smeh.....

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Jaz dam glas za maxi cosi mura 4. Nam dobro služi.

Moj nasvet, ne glede na to kateri voziček izberete... glejte in vzemite izključno takega, ki ima polnjene gume.

Mi smo prvič imeli sposojenega maxi cosi mura 3 (napihljive gume) in je skrajno neprijetno imeti gumidefekte, ki si so žal prepogosti. Nove zračnice so obupno drage. Potem je prišla nova linija teh vozičkov in se sedaj prodajajo le še s polnjenimi gumami. Skratka, to naj ti bo v fokusu.

To pa drzi, gumi defekti so lahko pogosti, razen ce vozis samo po shoping centrih. Meni je celo ena guma komplet razpadla. Zracnice pri nas prodajajo kot suho zlato, hvala bogu je tu spet tujina. Kupil kvalitetne plasce in zracnice za zmerno ceno in je bil mir

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.079
113
Ja, kot so že rekli:
* malo večja kolesa (12 col), da gre lažje po makadamu in preko robnikov.
* če se le da, brez zračnic, iz polne gume. Jaz sem na joolzu 3x imel gumidefekt.
In na ta mala kolesa je plšč zaj***no gor dajat.

In pa še: če sta bolj visoke rasti, kaj bo ročaj čim višji, da hrbet ne boli.
(ampak Stoke odpade, ker niti preko robnika ne gre)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Midva sma vzela bugaboo cameleon 2, zdaj imaš že 3 zun, če imaš pa preveč denarja pa je bugaboo buffalo res dober voziček. Moja sicer pravi, da če bi še enkrat kupovala, da bi vzela joolza.

Se pa lepo zloži, imajo super dodatno opremo, najbolj je itak poletna streha, ki ima mrežice od strani, pa še celo košaro lahko pokriješ in je zračno in zaščita pred mrčesom. Sploh uporabno poleti na morju.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Kakor obrneš je nakup novega stran vržen denar. Mal pri sorodnikih s 2-3leta starimi froci preveri, pa si zmagal. Ponavadi zadeva ni toliko v uporabi kolikor misliš (je pa res da sem v Španiji poleti v Barceloni gledal, pa nisem verjel, kako folk (pa ne eden, ampak vsi) vozijo 5-6letnike; sem že mislil da so prizadeti, potem sem pa ugotovil da so njihovi starši tisti pomoči potrebni).

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Kakor kdo hoče. Če računaš da ga boš rabil za 4 otroke in vmes še kolegu in bratu posodil potem nakup novega mogoče ni več tako vprašljiv. Če imaš pa (pri 40 letih) otroka, za katerega veš da bo edinec je pa rabljen edina pametna izbira. Enako je pri uporabi. Nekdo ki ima do hiše 3 km brega vozička skoraj ne rabi oziroma ga nima kje rabit, po drugi strani greš pa v mestu težko kam brez voza (razen če nisi eden od "natur frikov", ki otroke (valda posrane, ker planice niso natur) cel cajt nosijo v culi ali po rokah).

hogan

Fizikalc
10. okt 2011
356
97
43
Moj glas gre za bugaboo cameleon. Na bolhi jih dobiš že poceni. Je vodljiv z eno roko, trpežen in kvaliteten. Je dal že 3 otroke skozi in izgleda še vedno kot nov. Aja, pa enostevno se razstavi in pospravi v avto.

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Mi imamo Chicco S3. Sedaj že pri drugem otroku in je kot nov. Kupili smo komplet. Je pa voziček malo večji kot ostali, vendar v focusa gre brez problemov, v manjši avto bi šel pa že težje.
Voziček je zelo kvaliteten, jih pa imaš na bolhi kar nekaj rabljenih.
Pa še zaradi pomislekov pri vozičkih s 3 kolesi. Daj preizkusi oba, s 3 in s 4 kolesi. S 3 kolesi je voziček izredno lahko vodljiv, bolj kot s 4, zato preizkusi preden ga črtaš iz seznama želja.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jst sm mela leviroo, neki xxl set. Komplet vse skupaj 380 eur.

Glej, da so velika kolesa, pa če bo tvoja šla kdaj v štacuno, potem bodi malo pozoren tudi na prostor, ki je pod košaro/športnim delom. Meni je fajn prav prišlo, da je bilo dovolj placa, da sem marsikaj pripeljala domov. Naj ima nastavljiv ročaj zaradi višine očeta/mame. Pa všeč mi je bilo, ker se športni del obrača v smeri vožnje ali nasproti.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Jane Trider Matrix - trikolesni voziček s kolesi s polnimi gumami (brez zraka), če te je te strah gumidefekta :D . Lepo zložljiv, kolesa se zlahka snamejo, gre v mali prtljažnik (C3). Če bo kdo kupoval naj pazi pri tej Matrix varianti - to je lupinca, ki se lahko zravna v košaro. Problem nastane, ker je košara mala, lupinca pa preveč pokončna za dojenčke. Torej če kupujete, kupite samostojno košaro, ki je večja in udobnejša, lupinco pa kake druge firme. Športni del pa je zakon, tudi lep na pogled, komu pač to kaj pomeni :D

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Jaz tudi kupujem voziček. Trenutni pogoji, da ima ročno zavoro zaradi brega po katerem bi ga vsak dan vozila, velika kolesa in da je komplet, košara, športni del in lupinica. Kupujem rabljenega.

Na srečo glede na pogoje ni veliko izbire. Trenutno v ožjem izboru Peg Perego GT3, Jane Slalom Pro in CHICCO TRIO S3.

Preveri kako je s prtljaznikom in vozickom. Jaz sem vzel Jane ker najmanj placa porabi in gre bp v citroen c3. Gt3 sem probal in ni slo, sem ga imel kot prvo izbiro.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, mi pa nismo komplicirali in vzeli poceni voziček, nek kitajski proizvajalec. Košara, jajčka in sportak.

Manjša kolesa, lepo za zložit, gre v prtljažnik cliota (košara+voziček).

Ker se nismo sprehajali dnevno po nakupovalnih centrih, kjer je pomembno, kaj pokažeš, kakor tudi nisem tekal z vozičkom, se je voziček izkazal za zadetek v polno.

Košare več ne uporabljamo, odkar se otrok dviga oziroma sedi, jajčko je tudi prerasel, uporabljamo samo še "športni" del, ki ima tri naklone, tako da lahko tudi podrema.

Voziček je lahek, ne zavzema pol čakalnice pri zdravniku, gre v vsak avto, tudi kolesa se snamejo, če je sila, skratka glede praktičnosti ni pripomb.

Tudi glede kvalitete ne, otrok se ne pritožuje, lepo spi. Prednost imamo tudi, da smo blizu mestnega parka, zato se vozimo po urejenih potkah, tudi peščenih ponekod (ni težav).

takšen je
http://nakup.pikapolonica.com/...973830032057997

Skratka pamet v roke pri nakupu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Aja, pa ko ga več ne bomo potrebovali, ga bom lahko lepo dal na rdeči križ al pa karitas. Zaenkrat je vse brezhibno in tudi snažno.

Zdaj smo še enega kupili, marela stil zlaganja, od iste firme, to mamo za sproti, malo po vrtu in na morje bo šel v tem, ker je lepo vse na easy in simpl.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Ja kak za koga, jaz si ne predstavljam da bi s tem naredil neko blazno kilometrino. Nas pubec je bil 2,5 leti zunaj povprecno dnevno 3-4 ure. Si res tezko predstavljam to s taksno igracko s temi kolicami. Za pol urce po parku pa je verjetno super.