Nimam pojma kaksne dela sedaj elecrolux meni je prejsnji teden na cca 12let starem odbilo napajalnik(prva okvara) . Lahko da je temu botrovala celo previsoka napetost v omrezju.Žal izkušnje - ne diram Electrolux ni štapom.
Jaz z enakimi.Žal izkušnje - ne diram Electrolux ni štapom.
Glede na kakovost izdelkov niso več imeli računice. Verjetno so zato znižali.Kratko vprašanje: zadnjič sem v nekem reklamnem letaku zasledil, da ima Beko 2 leti garancije. Ali se je to spremenilo, ker prej jih je imel 5, ali je šlo za typo?
A kdo ve iz 1 roke (no, ne ena, iz prve )
DobraČe slucajno pride do okvare to takoj sporoci z neslisnim delovanjem
Tud mene to zanima,če je treba vsako leto servis klicat za klimo?Se strinjam - sveže izkušnje s klimo. Kličem servis, da nam je strela skurila klimo in naj pridejo popravit, plačamo pa z zavarovalnico urejamo. Teta na telefonu hoče slike klime, garancijske knjižice in računa. Še enkrat ji povem, da ne gre za garancijsko popravilo. Po enem tednu me kliče njihov serviser in pravi, da to pa ni v garanciji - no šit majster. Pravi ja garancija vam ne velja več - kako ne če pa je tri leta stara - pravi a ste delali vsako leto servis pri nas? Ja itak da nismo - kdo to sploh dela?
Za 860 eur dobiš pralni stroj Miele.Ga imajo znižanega iz 1229,00 na 860 eur.Imajo ga v Miele Outlet Črnuče.Ti dam link kter model je.Je brez avtomatskega doziranja.Sam doziraš pralno sredstvo.Zmogljivost 9kgKSZ:
verjetno z kakšnim Electroluxom za 800 eur nimam kej zgrešit?
Za Teslo s podaljšano garancijo/jamstvom je to obvezno. Mene je zmotilo, ker je na garancijski knjižici mojster, ki je vgrajeval, ruknil štempl na okence "5 let garancije", ki bi ga morali dobit komaj po 4. rednem servisu.Tud mene to zanima,če je treba vsako leto servis klicat za klimo?
V času garancije je to obvezno za priznanje garancijskega popravila.Tud mene to zanima,če je treba vsako leto servis klicat za klimo?
Za redni servis sem nazadnje plačal 36€ in moja micka že dolgo ni več v garanciji. Sedaj kličem servis vsake dve leti, vmes pa filtre čistim sam.Za Teslo s podaljšano garancijo/jamstvom je to obvezno. Mene je zmotilo, ker je na garancijski knjižici mojster, ki je vgrajeval, ruknil štempl na okence "5 let garancije", ki bi ga morali dobit komaj po 4. rednem servisu.
Če gledam, da je včeraj končno (po enem mesecu od javljene napake v LJ) prišel mojster iz Tepeh MB - se zajebaval eno uro z diagnostiko in na koncu ugotovil "zacvikano izolacijo" na dovodnem kablu elektrike v zunanjo enoto - verjetno šlamparija pri montaži - in za to pokasiral 71€, predvidevam, da je redni servis vsako leto nekje v tem rangu - ne hvala. Ko bo crknila bolj resno, leti dol in druga low-cost gor.
A to še imajo? Sicer pa rabim nasvet kaj vzet za 500~600€. In kje?Za 860 eur dobiš pralni stroj Miele.Ga imajo znižanega iz 1229,00 na 860 eur.Imajo ga v Miele Outlet Črnuče.Ti dam link kter model je.Je brez avtomatskega doziranja.Sam doziraš pralno sredstvo.Zmogljivost 9kg
Miele - WCG370 WPS PWash&9kg Lotos bela – Pralni stroji
Miele Pralni stroji | WCG370 WPS PWash&9kg Lotos bela ✔ Pralni stroj W1 za polnjenje od spredaj: A I 9 kg I 1400 vrtlj./min I QuickPowerWash I Glajenje I Miele@home ✔ Naš satasti boben | Naroči po spletu zdajwww.miele.si
Ravno sem preveril na Outletu.Piše da je še na voljo.Pokliči jutri v salon Miele Črnuče in preveri.Ker ma res dobro ceno-30%A to še imajo? Sicer pa rabim nasvet kaj vzet za 500~600€. In kje?
Sm slišal,da priporočajo bolj 8 kot 7.So pa določeni pralni stroji Aeg,narejeni v Italiji,določeni Poland.Enako velja za sušilne stroje in pomivalne stroje.Kakšno mnenje o AEG pralnih strojih (serija 7)? Konkretno AEG L7FRE48S ...
Oprosti, ampak to ni mnenje. 8 je bolje kot 7...Pa še namečeš sušilce, pomivalce not...Poljsko, Italijo...wtf...jaz teh namigov ne zastopimSm slišal,da priporočajo bolj 8 kot 7.So pa določeni pralni stroji Aeg,narejeni v Italiji,določeni Poland.Enako velja za sušilne stroje in pomivalne stroje.
Tud če je tam narejeno.Vrjemi,da je ok narejeno.Sem imel sušilca najvišji rang Aeg,narejen na Poljskem.In je skoz 4 leta od kar sem ga imel.Deloval brez napak.Tudi brat,ima pralni stroj Aeg najvišji rang,Made in Italy..Že 5 let brez napak.Tak,da se nč ne boj,da ti nebo delovalz kak naletiš...tak pa je...Oprosti, ampak to ni mnenje. 8 je bolje kot 7...Pa še namečeš sušilce, pomivalce not...Poljsko, Italijo...wtf...jaz teh namigov ne zastopim
Ajde, za poljsko sedmico me zanima. Pa če lahko še en vic prilepiš, da bo mal bolj kvalitetno vse skupaj...