Kateri monitor?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Ma sej gledam, pa res nek piše za istega ips, nek e-isp, ...pol pa vedi matr
smile-1.gif

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Torej kaj vzeti IPS ali MVA ali PVA... velikost bo nekje 24". Prvo sem se zagledal v IPS panel, vendar sta na tem področju poleg LG-ja še DELL in HP. Prvi stane 250€ (nima pa HDMI vhoda) drugi pa 370€, kar mi je pa malo preveč. Fotografije ne bom obdeloval, bom pa računalnik uporabljal za razna pisarnička opravila, brskanje po netu in podobno.

http://www.mimovrste.com/artikel/2650002823/q=dell%2024/monitor-led-24-dell-ultrasharp-u2412m

http://www.dobrokupi.si/monitorji-609-zr2440w-led-ips-monitor-yxw477a4-p-8200.html

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Hm, tale mimo vrste je pa že mal too much. Najprej so zamovčal, da lahko izdelek zamenjam, sedaj po 1 tednu, ko sem šel zamenjat, pa pošljejo mail, da je zahteva zavrnjena, ker naj bi ga popraskal???WTF??? V eni uri naj bi ga popraskal, pa še s fantom na recepciji sva prej pogledala in skup zapakirala. Pa te niso resni! Kva naj, zdej če so oni popraskal jst to uporabljam al kaj??? No ja, omenjenih slik, ki naj bi jih poslali, da si ogledam praske še zdej niso poslali
frown-1.gif
Ga bodo ta čas malo popraskali? Šalabajzerji mater vola sm znoru!

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Hja samo kaj naj, če mi nočejo zamenjat? Pravijo, da je popraskan, kako pa naj se pritožim, rekl bojo da je popraskan in kaj naj? Mislim rade volje, ampak to lahko samo še traja, na koncu pa bom dobil popraskan monitor čez pol leta?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Hm...zps nism prjavlen, svetovanje potrošnikom dela do 10, tržna pa...nikjer nubenga. Vse skup se mi zdi, da bom na konc mel jst zdej ta popraskan monitor, oni pa lepo brez komplikacij nategnil še enga izmed mnogih
10.gif

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.575
1.757
113
124
Kaj pa tisti fant na recepciji?
Pojdi do njega in mu povej zakaj se gre in naj on vpričo tebe pokliči na Jesenice in pove, da je bilo z monitorjem ob predaji vse v redu.
Drugače pa, kakor so ti zgoraj svetovali.
Imaš pa tudi enega alterjevca-tomi iz mimovrste, pa še njega kontaktiraj.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Sicer do fanta nisem še šel, sem po po pogovoru z inšpektorico zahteval odstop od pogodbe, saj še ni mimo tistih 14 dni in imam baje še vso pravico odstopit. Res mi ni jasno, v čem je razlika, če zahtevaš denar ali pa zamenjavo. Zgleda samo v temu, da če zahtevaš zamenjavo, te lahko peglajo, da je poškodovan. Če bi bil poškodovan, pa bi takoj zahteval odstop od pogodbe, bi bilo pa ok al kako in bi oni mel ''popraskan'' monitor. Zgleda se je tud zato fant odloču, za zamenjavo, čeprav sm reku, da rabim monitor po najhitrejši poti, to pa zamenjava sigurno ni. To sm zvedu šele pol. Fant je sicer deloval čist ok, najprej je mal brundal ko sem nazaj prinesel, ampak na konc sva se use lepo zmenila, vidu je da je vse ok, zapakirala in to je to. Bomo vidl kaj bo, sem jim poslal mail ter priporočeno
smirk-1.gif
.