Kateri medijski predvajalnik

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Kako je lahko grdo ce ga nalimas na zadnjo stran TVja? Za napajanje uporabis USB vhod od TV. Priklop AV na TV je preko HDMI. Tipkovnice ali miske sploh ne rabis...?
Ohisij imas pa ful razlicnih.

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
584
21
18
A lahko vprašam glede RP 2 - sem priključil na moj Philips TV - prek ARC delajo komande super. Edino ugasne se mi ne prek daljinca - mogoče kdo ve, kako bi to sprogramiral - se sploh da?

22. jul 2007
13.553
1.740
113
124
Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Tole bo padlo klick
In kje imaš zdaj BR, drugače je to bolj slab izbor, morata biti vsaj 2gb rama za spodobno delovanje, zaradi podpore bolje nabaviti kakšnega minixa Neo Z64 ali še bolje Neo X8-H Plus.
Tukaj lahko pogledaš kaj vse ima H-plus izboljšano od navadne verzije, imaš pa tudi na forumu pa zadovoljnih uporabnikov-vsaj mislim in jih vprašaj.
NzZoVgX.jpg

22. jul 2007
13.553
1.740
113
124
Citat:
Uporabnik kingo pravi:
A lahko vprašam glede RP 2 - sem priključil na moj Philips TV - prek ARC delajo komande super. Edino ugasne se mi ne prek daljinca - mogoče kdo ve, kako bi to sprogramiral - se sploh da?
Ne sekiraj se zaradi 1w porabe.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Tole bo padlo klick
In kje imaš zdaj BR, drugače je to bolj slab izbor, morata biti vsaj 2gb rama za spodobno delovanje, zaradi podpore bolje nabaviti kakšnega minixa Neo Z64 ali še bolje Neo X8-H Plus.
Tukaj lahko pogledaš kaj vse ima H-plus izboljšano od navadne verzije, imaš pa tudi na forumu pa zadovoljnih uporabnikov-vsaj mislim in jih vprašaj.
NzZoVgX.jpg

Če se ne motim je cena skoraj dupla. Vprašanje je če se splača. Vsekakor pa čakam kak test te no-name zadeve.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik kingo pravi:
poljubni tipki na daljincu moraš dodeliti ukaz za ugašanje sistema (ali še bolje, da ti odpre "shutdown menu", kjer imaš na voljo dodatne opcije).
to storiš z urejanjem datoteke keyboard.xml:
http://kodi.wiki/view/HOW-TO:Modify_keyboard.xml
pozor: na ta način boš le ugasnil sistem, medtem ko bo RPI še vedno prižgan oziroma pod napajanjem. za ponovni zagon boš moral ročno potegniti kabel iz elektrike in ga nazaj vklopiti, kar je štorasto. za izklop iz napajanja moraš potem uporabiti še kaj takega:
http://www.ebay.com/itm/AC-Pow...=item541f761522

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.006
11.126
113
A nisem dovolj natančno napisal? Za vklop in izklop je najbolje tisto kar sem prilimal.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Ali bi katera od teh na ključ zadev delovala z zunanjim USB DAC-om, recimo Dragonfly?

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
si lepo napisal, le da tvoja rešitev stane 20+ EUR (oziroma več kot pol cene RPI), moja pa 3 EUR in za vse zadostuje le en daljinec, tisti od TV

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
.. za razliko od ostale kitajske robe, ki je zagotovo kvalitetneje narejena, mar ne?
glej, avtor ima na voljo dve opciji, eno poceni in ceneno, ter drugo dražjo in kvalitetnejšo, obe pa sta (vsaj s smisla varčevanja z elektriko) po moje nesmiselni, saj je poraba RPI tako nizka, da vprašanje, kdaj bi se investicija povrnila (da ne rečem, da tudi IR senzor za svoje delovanje nekaj porabi).

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.006
11.126
113
gre za prižiganje, ki ga brez da greš do RPija in iztaknše kabelj in ga nazaj noter vtakneš ne moreš prižgat. Da bi imel zadevo skozi prižgano pami na kraj pameti ne pade, da bodo laufali diski skoz in to ropotanje. Nein danke.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.433
3.819
113
davorinm.wordpress.com
Ja res. Moja se ne vmešava v to. Edino do te mere, da reče "prevelik je TV". Rečem ni...TV ne more bit prevelik. In to je to.
grin1.gif

PS: Morda kdo ve ali Minix H-8 že predvaja DTS-HD MA format?

Nazadnje urejeno: