In kje imaš zdaj BR, drugače je to bolj slab izbor, morata biti vsaj 2gb rama za spodobno delovanje, zaradi podpore bolje nabaviti kakšnega minixa Neo Z64 ali še bolje Neo X8-H Plus.
Ne sekiraj se zaradi 1w porabe.Citat:
Uporabnik kingo pravi:
A lahko vprašam glede RP 2 - sem priključil na moj Philips TV - prek ARC delajo komande super. Edino ugasne se mi ne prek daljinca - mogoče kdo ve, kako bi to sprogramiral - se sploh da?
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
In kje imaš zdaj BR, drugače je to bolj slab izbor, morata biti vsaj 2gb rama za spodobno delovanje, zaradi podpore bolje nabaviti kakšnega minixa Neo Z64 ali še bolje Neo X8-H Plus.
Tukaj lahko pogledaš kaj vse ima H-plus izboljšano od navadne verzije, imaš pa tudi na forumu pa zadovoljnih uporabnikov-vsaj mislim in jih vprašaj.
poljubni tipki na daljincu moraš dodeliti ukaz za ugašanje sistema (ali še bolje, da ti odpre "shutdown menu", kjer imaš na voljo dodatne opcije).Citat:
Uporabnik kingo pravi:
A lahko vprašam glede RP 2 - sem priključil na moj Philips TV - prek ARC delajo komande super. Edino ugasne se mi ne prek daljinca - mogoče kdo ve, kako bi to sprogramiral - se sploh da?
Citat:
Uporabnik resnica pravi:
Za robido imaš na voljo ohišji, kolikor češ
http://thepihut.com/collections/raspberry-pi-cases
Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Ženo prepričal, da ne rabi BR.
Drugače pa sem odprt za predloge.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Ženo prepričal, da ne rabi BR.
Drugače pa sem odprt za predloge.
Prvič slišim, da ima žena kje besedo pri nakupu elektrotehnike.