Tu ti sicer dam prav, ampak jaz tu vidim le dva argumenta - pokritost v lastni državi in neprimerna obleka prodajalke. Razen če je tretji to, da Simobil slabo lovi v Alpah. Kar pa zame spada pod kategorijo pokritosti v lastni državi
In kljub temu več ljudi v zgornji anketi pravi, da bi danes raje sklenili razmerje s Simobilom kot Mobitelom.
In na to sem se jaz obesil pri tvoji izjavi, da simobil nikoli ne bo prehitel mobitela.
in trendi (stran 6):
http://www.apek.si/sl/datoteke/File/2008/telekomunikacije/tretje_cetrtletje_2007.pdf
Razlika se vztrajno manjša, s tem da Simobil očitno jemlje uporabnike Mobitelu. Tu so seveda všteti vsi uporabniki, ne samo naročniki, kar pa se mi zdi kar prav. Uporabnik je uporabnik. Me pa zanima kakšna je struktura samo naročnikov.
Z informacijo iz zgornjega linka v roki trditi, da simobil nikoli ne bo prehitel mobitela je preuranjeno. To se lahko reče, ko (če) se bo razlika prenehala zmanjševati ali pa se bo celo povečevala...
Saj nihče ne trdi, da se bo to zgodilo naslednje leto, ampak v desetih pa precej bolj verjetno. Možno je tudi, da se bosta na daljši rok menjala v vodstvu...