In kva si hotel povedati s tem, da kinez nima podpore? Tistle tvoj vetilator mogoce, samo svet se ne vrti samo okoli tvojih jajc. Ce ne poznas ostalih DJI izdelkov, ne komentiraj.
Nisi razumel, mogoče boš po hitrem testu razumel.
In kva si hotel povedati s tem, da kinez nima podpore? Tistle tvoj vetilator mogoce, samo svet se ne vrti samo okoli tvojih jajc. Ce ne poznas ostalih DJI izdelkov, ne komentiraj.
DJI Mavic Pro... in samo najboljše od podpore lahko rečem... Kupil sem 14 dni starega, leta 2017, dobil zraven origan račun, itd... sredi 2018 je dron začel izgubljati stik s kontrolerjem, tako da mi je enkrat tudi v sili avtomatsko pristal... k sreči na zeleno stran Košute, ne na skalnato avstrijsko stran... Po kontaktu z DJI so mi svetovali, da pošljem dron in daljinec na njihov naslov na Nizozemsko, kjer so mi brezplačno zamenjali kontroler in vse kable... Nazaj sem dobil izdelek, ki spet 100% dela, brez plačila.Uporabnik XXXL kateri dron imaš? Kako se obnese?
DJI Mavic Pro... in samo najboljše od podpore lahko rečem... Kupil sem 14 dni starega, leta 2017, dobil zraven origan račun, itd... sredi 2018 je dron začel izgubljati stik s kontrolerjem, tako da mi je enkrat tudi v sili avtomatsko pristal... k sreči na zeleno stran Košute, ne na skalnato avstrijsko stran... Po kontaktu z DJI so mi svetovali, da pošljem dron in daljinec na njihov naslov na Nizozemsko, kjer so mi brezplačno zamenjali kontroler in vse kable... Nazaj sem dobil izdelek, ki spet 100% dela, brez plačila.
Zadeva je top, v hribih ga redno vozim po več kilometrov daleč, film in slike super, ni da ni. Mini2 sedaj je privlačen zaradi svoje majhnosti, je pa manj stabilen v vetru, kjer je mavic Pro še vedno v elementu. za moje potrebe odličen, res pa, da ni ranga 100€
Nisi razumel, mogoče boš po hitrem testu razumel.
ne razumemMogoče, ampak res samo mogoče, boš po zgornjem postu dojel, kaj pomeni podpora kinezov... pa ne letam jaz 7m okoli sebe, kot ti
Sej sem rekel mogoče... res smo mogoče...ne razumem
En od Minijev je imel ta bug - splošno znano! Pobrstaj malo FB DJI Slovenija, so kar lepo "gremo mi po svojo".Sem bral na FB je nekdo napisal, da je kar nekam odfrčal. Je potem spraševal za Mini 2.
Marsikateri dron od DJI je imel "fly away" bug. Na YT imaš en čisto noovi Inspire, ga prvič dvigne v zrak, malo levo-desno, naenkrat dron začne it navpično gor, do skoraj 1000m, tam nekaj časa čaka, potem pa se obrne za 180°s propelerji navzdol in s polnim šusom direkt v zemljo... Pa en ga prvič dvigne ob oceano, malo gor dol po plaži, nakar dron samo odpizdi proti odprtemu morju... za vedno. Pa Phantomi, tudi Mavici itd.
Eh ne... Mare pravi, da če narediš izpit potem to obladaš, no. Prevzameš vajeti v roke pa je, saj ni važno da te komande ne ubogajo, v glavnem da imaš vajeti v rokahProblem pri teh "fly away" bugih je bila popolna odoved komand. Ne moreš nič. Lahko samo pomahaš.
Drugo, o čemer pa govoriš ti, pa je izguba GPS signala in preklop v attitude mode. Tam pa zadevo še lahko rešiš...
Pri fly-awy bugu program v bistvu zmrzne in nee deluje nič. Leti dokler ne pade dol. Pri attitude mode pa bo ob ponovni vzpostavitvi GPS-a avtomatsko preklopil nazaj v ta način. Pri izgubi GPS-a ponavadi dron ne odleti neznano kam, ampak ga spikirajo v kako stvabo, drevo...
alora, malce sem preletel jutube glede mini2 in me zanima sledeče (od uporabnikov): je manjko sprednjih in zadnjih senzorjev napram air2 pomembno? je opcija track me iz air2 pomembna pri uporabi mini2? ko je lani prišel ven air2, sem si rekel, da bom tega nabavil (hehe) za začetek, ampak sedaj pa bolj navijam za mini2 (pa ne zaradi pravil in tečajev). ampak, air2 ima ravno teh nekaj bombončkov več, ampak, če je to vredno 500 eur več...??? koliko ima dejansko fly time mini2? air ima deklarirano 34 minut, real time pa cca 28 minut. torej pri mini2 z 31 minutami nekako frči 25 minut?
in glede tečaja...a to je 40 eur in potem na 3 leta obnavljaš???