Katere motorje vozimo

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
355
83
tam ko se terc po tori rola
Snecer, naš vrli Brumči.... Za tiste picikl karavane spremljat je nujno potrebnih 164 konjev +15 zaradi Akrapoviča. Resno.
Aja, definicija motorja... Hja, Satani so včasih imeli pogoj, da je vsaj 250 ccm. Da lahko kolikor toliko sledi tekoči vožnji.
Jaz bi rekel nekako takole: najmanj 500 ccm, pa po moško ga moraš zajahati. Na kar lahko sede ženska s kiklo je.... no, ni motor, je sesalec. Pa zagrmeti tudi mora vsaj en malo, da se ve.

I

Izbrisan uporabnik #488

Aja, sem mislil, da na našem forumu.
K1200 al katerega tako hvali. No, pol pa že raje gska, je vsak uporabna
smile-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Motor gre lahko cez 200, sam ga ne tiscim preko. Vec k 125 kubikov more pa ja met....In ja, men tud sede, ce grmi. To spada zraven.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Sem vedel, da se Ghibli za Superbike pripravlja, zavore so že od tam, glede na število cilindrov ima še 100ccm lufta, ampak navor vse to nadomesti... še lego in top speed izpiliš, pa bo... trenutno je na nivoju virago 535...

dj nabavi si motor pa se lahko zglasiš med motoristi. do takrat filozofijo pili na kakšnih sesalec forumih.
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo mirno, še par dni pa se začne sezona pa boš lahko spet haral
smile-1.gif

Lahko pa organiziraš alter moto meet pa nam takrat malo pokažeš, kako se stvari streže.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Ne izzivaj ga, da ga ne pobiramo potem po cesti... a veš kaj dela navor, ko se tistih 60 ponijev sprosti iz vajeti oziroma desnega zapestja... to imaš vsako sezono za par cm daljše roke...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Motor gre lahko cez 200, sam ga ne tiscim preko. Vec k 125 kubikov more pa ja met....In ja, men tud sede, ce grmi. To spada zraven.
Počasi bova pa prišla skup... motor gre lahko tudi preko 300, ampak do sedaj so še vsi, ki sem jih imel, imeli precizno doziranje plina, ne on/off sistem... da grmi, tudi meni odgovarja, da pa samo grmi in ima srce od drek pumpe, s končno 170, ne hvala... pa tudi če ima od nove R1 zavore, ne od 1998...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

he big problem with the Yamaha BT1100 Bulldog is brisk cornering. It simply can’t do a big lean to the right – the header pipe touches down, chamfers briefly, then lifts the front wheel and you’re on your arse. And it feels bum-heavy, too, like you’ve got a washing machine for a pillion. No – ride the Yamaha BT1100 Bulldog like a cruiser or slow muscle bike and it’s fine, push it hard and it’s horrid. The ex-R1 superbike brakes are predictably good, the lazy bones ex-cruiser gearbox less so. In its defence, the Yamaha BT1100 Bulldog is very comfortable.

MCN test.

To je lepo za kruzanje, ne pa za Planino. Meni bi recimo tak motor ustrezal, za moj tip vožnje, no kupil pa si ga ne bi.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Počasi bova pa prišla skup... motor gre lahko tudi preko 300, ampak do sedaj so še vsi, ki sem jih imel, imeli precizno doziranje plina, ne on/off sistem... da grmi, tudi meni odgovarja, da pa samo grmi in ima srce od drek pumpe, s končno 170, ne hvala... pa tudi če ima od nove R1 zavore, ne od 1998...

wink-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ksz...

Kera jebena debata. Vsak vozi kar mu paše, važno da uživa, pa po pameti. Morda bi se tisti z ogromno znanja morali spustiti malo nazaj na zemljo.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
355
83
tam ko se terc po tori rola
Toliko različnih motorjev je, da lahko vsak najde tistega, ki mu odgovarja. Tu pa neko prepiranje, kaj je prav in kaj ne... Nekomu je 164 konjev minimum -naj jih ima, če mu bo potem ravno stal. Drugi prisega le na hard enduro -prav, zakaj ne. Nekomu več pomeni hitrost, drugemu kubatura,... nekdo pa je, recimo, povsem zadovoljen s 125 ccm. A ni fajn, da smo na svojih mašinah vsi srečni? Ajd, lepe praznike vsem.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5RFWCf2Wrqw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Evo ghibli, da bo lažje abstinenca mimo
evil.gif

ne rabm

naslednji je 1500ccm in "le" 70km pa bo XXXL blento spet v nezavest
hysterical-1.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Ne izzivaj ga, da ga ne pobiramo potem po cesti... a veš kaj dela navor, ko se tistih 60 ponijev sprosti iz vajeti oziroma desnega zapestja... to imaš vsako sezono za par cm daljše roke...

a se boš s sesalcem ali avtom čez palnino zapodil da boš lahko motoristom pomagal?
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5RFWCf2Wrqw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Evo ghibli, da bo lažje abstinenca mimo
evil.gif

ne rabm

naslednji je 1500ccm in "le" 70km pa bo XXXL blento spet v nezavest
hysterical-1.gif

Kaj boš pa to ubodel, harleya?
evil.gif