Katere motorje vozimo

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Kaj pa rabiš več kot 125ccm?
bonk.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Meni še 170 ne gre, supermoto 450ccm... Veš kaj bi mi naredil navor in 1100ccm od Bulldoga... Pa do Areha bi bla verjetno že generalna...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Najbolše bo, da se enkrat dobimo v mb-ju pa dirkamo gor na areh vsak s svojim mopedom
smile-1.gif

Zadnji del do Areha je zanič cesta, sama jama.

Boljše, da se zmenimo, da eni dirkajo na čas, drugi pa na obrabo in porabo goriva.
Časovno ne bo velike razlike, na materialu pač.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Eh tisto je pa spet en drug faktor, ki se upošteva bol na dolgi rok in tak ni dvoma kako pa kaj....

Mene bol zanima dirka, ker si res ful ful želim slišat kako to zagrmi mimo človeka
smile-1.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Saj je v redu, no, ampak pišeš o Bulldogu kot o MotoGP mašini... realno bi bila pa boljša primerjava recimo maksi skuter s 40KM...

tvoj nick verjetno označuje velikost neumnosti, ki jo lahko napišeš skoraj v enem stavku .
tongue-1.gif
Par mesecev nazaj sem peljal BMW 650 GT, lega na cesti in zavore svetlobno leto pred kolinami tipa Bulldog, še končna hitrost je verjetno višja... Zmagaš pa pri ropotanju, tako tebe kot mopeda, tukaj pa kapo dol...
priden.gif

res je!
prav paše ti XXL
bonk.gif

BMW uber alles
hysterical-1.gif

Pa preden začneš tresti nove neumnosti o npr bremzah en info za tebe.
Bulldog ima bremze od Yamaha R1
wink-1.gif

Predvidevam da ker si občasni voznik sposojenih "najboljših" mopedov ti ta podatek ni znan.
Zato naslednjič preden daš "jezik" v pogon obvezno vklopi možgane.
priden.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Najbolše bo, da se enkrat dobimo v mb-ju pa dirkamo gor na areh vsak s svojim mopedom
smile-1.gif

mene ne bo.
brezveze hodit ker bom itak da'best
grims-1.gif

nahrung002.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj mogoče ima res bremze od R1, ampak iz leta 1998
hysterical-1.gif

In seveda zavore delane za lažji motor, najmanj 40kg, ne glede na perfomanse dirkalnika.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
hysterical-1.gif

In seveda zavore delane za lažji motor, najmanj 40kg, ne glede na perfomanse dirkalnika.

sam da niso od Kawljna pa mi je že lažje
cheer.gif

Pri Kawljnih je standardna oprema ABS zavore
Ako
Bog da
Stane
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Sem vedel, da se Ghibli za Superbike pripravlja, zavore so že od tam, glede na število cilindrov ima še 100ccm lufta, ampak navor vse to nadomesti... še lego in top speed izpiliš, pa bo... trenutno je na nivoju virago 535...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
hysterical-1.gif

sam da niso od Kawljna pa mi je že lažje
cheer.gif

Pri Kawljnih je standardna oprema ABS zavore
Ako
Bog da
Stane
hysterical-1.gif

Spet imaš neke ulične podatke, zato pa se tudi obremenjuješ s svojim bulldogom, ki mu čisto nič ne fali.

Jaz na kawasakiju nisem opazil težav z zaviranjem, abs pa je serijski v Nemčiji, vgrajujejo tisti nov, lahek in majhen boschev sistem.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Hja, 125 rab svetlobna leta do 100, zato rajs vec kubikov, da si hitrej na 100.
grin1.gif
Tudi več kot 170 se včasih prileže, če drugega ne, ni motor na končnih obratih pri tej hitrosti... Samo ne, 170 je dovolj, 125 pa premalo... Za crknt smešno...
cheer.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Jp. 125 pa res ni motor.
Potem je pa Dorni treba povedati, da so vsa ta leta živeli v zmoti, ko so imeli v okviru MotoGP dirke s 125ccm motorji... in da bi namesto tega morali imeti razred čoperjev s končno 170...

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
355
83
tam ko se terc po tori rola
Hm... se še sploh kdo spomni, da je ta majhna klasa v GP bila 50 ccm? In je Tomos nizal kar fajn lovoriko za lovoriko... Je pa res, da danes v vsakdanjem prometu nisi nič, če nimaš vsaj 1200ccm in 164 konjev. Vsaj tako trdi en sivolasi gospod na enem forumu....

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Kaj pa naj bi, tebe vprašal za definicijo motorja? Ti si svojo že povedal, imeti mora več kot 125ccm in ne sme iti več kot 170... Vse ostalo ni motor. Kje živiš, da te ne ukradejo? Če pa dobro pomislim, imaš zagotovljeno službo najmanj kot minister za promet...