I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Čez Planino se ne vozim, letos sem se peljal nazaj grede in ni bilo niti enega motorja, mokro vreme, pač ko sem se vračal.
Ne vem pa zakaj moraš neke take opazke spuščat = pussy.
Pa še glede tvojega opisa. Mene ne zanima kaj me prehiti, ampak KAM se peljem na izlet in da vidim kaj lepega.
Z mojim er6 sem prišel kamorkoli, povsem komot, tudi Stelvio je bil prava šala, grossglockner z dvema brez težav. Ni ceste (asfaltne) kamor ne bi prišel z er6, sploh glede na dejstvo da je kratek in super okreten.
Poraba okoli 4 litre, tak da 300km ni bil noben problem, čeprav jaz sem na 250 nekje stal in tankal. Kardan ni noben faktor, sem že povedal. Menjaš novi verižni set za male pare (za er6 je osnovni set le 72 eur) in imaš NOVO in mir. Sprejaš po potrebi. Teža je bil majhna, performanse pa povsem zadovoljive. Od 0-100 okoli 3,7s, kočna 220km/h. Zavrtel se je do 12.000 nekje če je bilo treba.
Z buldogom nimaš proti er6 prav nobenih šans, ne v ovinkih, ne v pospešku, če že hočeš primerjat, drugo je seveda kdo vozi. Jaz tako ne vozim.
Buldog ima 5.5s do 100km/, le 5 prestav in nizko končno.
Tolko o tem kdo se matra.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No pa ti daj podatke, če imaš
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Čeprav nisem pristaš dvovaljnikov, te pa tukaj pri tej stvari moram podrpet !!! Saj je res imel prav glede grmenja, ampak to pa je tudi ena in edina stvar s katero bi se lahko strinjal..... To je težka neokretna stvar z vlkim navorom, ko kak SDINevem od kod njemu, da bi z bulldogom na gorskem prelazu šišal er6n-ko....ki dobro gre za take vrste moped......
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ni prepiranja, ghibli je pač malo sprovociral zadevo, ker mu je dolgčas.
Prek Planine pa se tudi vozim redko, 1x na leto, tak da je majhna verjetnost, da me hrup prehiti
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Saj je v redu, no, ampak pišeš o Bulldogu kot o MotoGP mašini... realno bi bila pa boljša primerjava recimo maksi skuter s 40KM...
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ni prepiranja, ghibli je pač malo sprovociral zadevo, ker mu je dolgčas.
Prek Planine pa se tudi vozim redko, 1x na leto, tak da je majhna verjetnost, da me hrup prehiti
seveda se ne voziš prek Planine. AC in piči! jetaku?
Par mesecev nazaj sem peljal BMW 650 GT, lega na cesti in zavore svetlobno leto pred kolinami tipa Bulldog, še končna hitrost je verjetno višja... Zmagaš pa pri ropotanju, tako tebe kot mopeda, tukaj pa kapo dol...Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Saj je v redu, no, ampak pišeš o Bulldogu kot o MotoGP mašini... realno bi bila pa boljša primerjava recimo maksi skuter s 40KM...
tvoj nick verjetno označuje velikost neumnosti, ki jo lahko napišeš skoraj v enem stavku .