Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Jaz zase se odločam med Fulda EcoControl HP, Sava Intensa HP ali Uniroyal Rainexpert 3. 195 55 R15
Z nobeno pomoje ne bom falil .....
Sam tudi nikoli več, in sicer imam Dunlop Sport Maxx RT.Citat:
Uporabnik netko pravi:
jest dunlopa ne vzamem več....
gume so se mi dobesedno trgale po robovih človek mi pravi, da je to od vožnje- če sem prehiter v ovinkih... ne da se mi slikat, ker niso vredne, da mignem zarad njih ampak, da mi človek reče, da je to zaradi moje vožnje me pa raz.piszdi... niso prve gume jih kupil in nikoli se mi še nobene niso trgale
Jaz pa se z omenjenimi gumami (Maxx RT Sport) lahko samo pohvalim, izredno tihe. In kar mi je najvažnejše, po mokrem držijo tako kot je treba. Prej sem imel gor prvo-vgradnjo Conti 3 in proti tem, so maxx RT kot dan in noč, na bolje seveda.Citat:
Uporabnik Reaper85 pravi:
Sam tudi nikoli več, in sicer imam Dunlop Sport Maxx RT.Citat:
Uporabnik netko pravi:
jest dunlopa ne vzamem več....
gume so se mi dobesedno trgale po robovih človek mi pravi, da je to od vožnje- če sem prehiter v ovinkih... ne da se mi slikat, ker niso vredne, da mignem zarad njih ampak, da mi človek reče, da je to zaradi moje vožnje me pa raz.piszdi... niso prve gume jih kupil in nikoli se mi še nobene niso trgale
1. razlog: celih 2mm profila na pogonskih oz. 1mm na zadnjih je šlo v samo 3000km
To preprosto ni normalna obraba, se pravi so samo za 12-15k km, preden prideš na vseh štirih do 2mm.
2. razlog: v mokrem so zelo nesigurne, pri ostrejših zavojih, recimo v krožnih, jih odnese takoj, čim daš mal gasa
Za letos bi bile vsekakor boljše Uniroyal RainExpert 3, saj je bilo polovico vseh dni deževnih.
Citat:
their behavior may be too nervous, and during sharp maneuvers the car has a tendency to oversteer