Katere bloge redno berete?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
deli ga z nami
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Hvala, sem že na "blagajni"
smile-1.gif

Polno jih je? ZS nič ne je in pije, zato kar pošlji še kaj oz. vsaj kaki namig kako poiskati kak tak blog
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Občasno preletim kakšen blog, če kdo nanj opozori - včasih celo preberem. Redno ne berem niti enega.

Poznam osebo, katere bloge bi z veseljem bral, saj ima veliko pametnega za povedati, ampak bloga ne piše. (morda bom pa kdaj kakšnega začel.press)

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Hvala, sem že na "blagajni"
smile-1.gif

Polno jih je? ZS nič ne je in pije, zato kar pošlji še kaj oz. vsaj kaki namig kako poiskati kak tak blog
smile-1.gif
aja, da ne pozabim. Alter pije alte, zato se priporočam....
grin1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Nekoč, ko še blog ni bil tako razširjen mi je bilo zanimivo prebrat kakšen članek od javno poznatih ljudi.
Danes je tako, da vsak, ki ima dostop do interneta si lahko naredi svoj blog v dveh minutah in nekaj piše.

Če potrebujem neko informacijo in če me google preusmeri na kakšen blog z veseljem preberem, drugače pa ne.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Dejmo zbrat blogerje in bloge, ki so všeč alterjevcem.
Rad bi malo osvežil vsakodnevno branje, pa me zanima, kateri blogi so vam zanimivi do te mere, da redno spremljate novosti na njem. Lahko so prijateljevi, lahko so vaši, lahko je tud Jonasov.
smile-1.gif

Nisem bral odgovorov, ampak v življenju še nisem prebral nobenega.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Nisem bral odgovorov, ampak v življenju še nisem prebral nobenega.

Taki kot si ti so smrt za hada. Miljon takih, ko ti, pa ga ne bo več nihče bral...
evil.gif

In kaj bo had naredil potem? Had za precednika (blogerjev)?

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
KSZ..

Jaz rad prebrem Jonasov blog, amapk še raje pa blog od Nergača/Chef. Predvsem me je "prevzel" s svojim slogom pisanja in ker uporablja pravilno slovenščino, kar se meni osebno zdi nuja za pisano besedo. Pa tudi tematiko si ponavadi dobro izbere in ne špara z jezikom
smile-1.gif
Mi včasih odpre čisto drugačen pogleda na kakšno stvar, pa še s humorjem probava začiniti kakšno stvar, kar mu sicer vsakič ne uspe, ampak sem ter tja se pa le nasmejem.

Pa sem že marsikateri blog pregledal.. ampak nevem, mene ne pritegne nizanje nekih aforizmov, ali pregovorov ali vsega skupaj 5,6 vrstiv napisanega... zame pomeni blog članek dolg najmanj eno stran in da se dejansko tam kaj pove!