Torej celo leto že ni bilo teme o vzmetnicah
Sem ravno pri menjavi, ker trenutna iz HN več ni ok (4.5 leta), me zanima Meblo..
Spodaj slike dveh primerljivih (vsaj na oko) vzmetnic:
Poglej priponko 51127
Poglej priponko 51128
Zanimivo, da zgledata skoraj enako, ampak da je Meblo "boljša" in nameravam vzeti Meblo, da pač enkrat stestiram.
Mnenje?
tnx
King Koil - to vzmetnico imam jaz in mi je mehka. Deluje mi tudi kot da je že posedena. Kupil sem jo pa lani decembra v tistih edinih štirih dneh, ko ni bilo lokdawna . Sicer bi spala na tleh ...
To bom naredil, novi jogi bom na starega dal, pa boMeblo nirvana, kruh in voda.
Jo imam tudi jaz. Po treh letih je na moji strani "omehčana". Na ženskini kot nova. Res pa je tudi, da je med nama dobrih 40kg razlike.Jysk Gold S25 - kombinacija male vzmeti in pena.
Prvi dan mi je bila "trda". drugi dan sem se že navadil in mi je odlična.
.
Res pa nisem kaj posebej zahteven "spalec" - prej spal na neki Jogi najbolj basic vzmetnici.
Itak zaspim preden se mi glava dotakne pouštra .
Kako pa dejansko testirat vzmetnico?Saj o tem govorim in sicer da je svetovanje brezvezno, izbral si napačno vzmetnico. Saj pa imaš trdote na razpolago Ni kriv King Koil, kriv si sam, naredil si napako ki jo naredi 90% ljudi. Pokne se na vzmetnico za 3 minute in izbere tisto vzmetnico na kateri se počuti kot na oblaku. Seveda na premehko saj ti jer ravno takšna v tistem kratkem intervalu najbolj udobna. Tudi to smo že dali skoz.