A zato imaš potem posteljo 25 let enako, avto pa menjaš na 3-4 leta?
Kaj je v tem meblo jogiju tako posebnega? Je vreden svojega denarja? Resno sprašujem, ker bi v kratkem vodno vrgel ven in vzel spet jogi. Samo sem mislil da je jurja dovolj za topšit jogi.
A zato imaš potem posteljo 25 let enako, avto pa menjaš na 3-4 leta?
Kaj je v tem meblo jogiju tako posebnega? Je vreden svojega denarja? Resno sprašujem, ker bi v kratkem vodno vrgel ven in vzel spet jogi. Samo sem mislil da je jurja dovolj za topšit jogi.
Mislim, da sem enkrat ze priporocal v tej temi, pa vseeno. Meni je jogi (in posteljo) izdelal Ivo Bokal - tapetnistvo Bokal. Z jogijem sem po nekaj letih se vedno zadovoljen, mi je pa ze od zacetka malo zal, da nisem vzel extra namesto komfort. Sedaj bi sigurno izbral najtrsega. Cenovno ugodna in kvalitetna izbira.Sicer bolj na hitro, sem pa prebral celo temo.
Rabil bi 180x200 cm vzmetnico. Pojavljajo se bolečine v križu, tako da bi rabil nekaj bolj trdega.Omenjate Oaza hard. Se obnese? Tiste memory pene mi nekako ne sedejo-a ne ostane jama, ko se obrneš?
Torej kaj priporočate in če je kje kaka akcija?
Saj bom šel v trgovino(e), ampak je bolje it "oborožen".
ksz
evo eno leto na vodni je za mano, brez pritožb, poceni postelnino smo našli, zdaj me pa zanima kje naročate čistila oz tisto ko se k vodi dolije