Deej nehi no. Nisem poštena, sem kot vsi ostali. Me pa jebe, če mi v roke dajo hkrati moč in zagrozijo s tem, naj merkam , kaj počnem in kaj smem po ZUP.
In res merkam. Sem postala pasivna.
Kar komplicirajo na DH, moraš imet kar vrhunski rating da te kreditirajo. Poznam kar nekaj primerov kjer imajo OK dohodke, nikoli nobenih blokad pa so jih odslovili. Drugje so dobili brez težav pa čeprav niso bili komitenti. Saj zato pa DH ni imela krize v času recesije ko so ostale banke imele tone slabih posojil...Zakaj, kaj pa je s krediti narobe?
Evo, edino pametno. Zato pa sem tam, kaj takega tudi pričakujem. Vem pa, da so zadaj sindikati in sem oprezna.Kar komplicirajo na DH, moraš imet kar vrhunski rating da te kreditirajo. Poznam kar nekaj primerov kjer imajo OK dohodke, nikoli nobenih blokad pa so jih odslovili. Drugje so dobili brez težav pa čeprav niso bili komitenti. Saj zato pa DH ni imela krize v času recesije ko so ostale banke imele tone slabih posojil...
No ja, mislim da jih zanimajo tudi nižje vsote.Dokler nimaš več kot 100t EUR na računu to ni tvoja težava
Če je namen samo plačevanje položnic, lahko to delaš tudi z Petrol mBills mobilno denarnico. Brez stroškov vodenja in brez provizije.
Verjetno je že bilo kaj napisanega o tem ampak bolje 2x kot nikoli... Kako pa je z jamstvi vlog na tej N26 banki? Torej kaj se zgodi še slušajno kaj "rukne"?