Pije mi živce ne, ker mi je bila vedno postranskega pomena, da j pa support dober, pa pač ne bomo govorili. Kot popoldanski s.p. sem pač vzela opcijo ki je bila najcenejša in nikdar nisem bila v situaciji ko rabim karkoli takoj... torej DH povsem OK. Kar pa ne bi recimo tako flegmatično sprejela drugje oziroma, če bi mi to bila primarna banka. Imela zgolj spletno in mobilno banko. nobene kartice nič... osnovni paket za s.p., toliko da sem prenakazala na primarni TRR 1x/mesec.
DH support:
1) spletna banka vezana na osebni certifikat. ko je vmes potekel, so me par dni pošiljali levo in desno - bančnik na šalterju, tehnična podpora. Ne dela, pa spet mailirati in čakati, da pridem po vseh tistih mailih na vrsto, da so mi končno sprejeli nov certifikat in aktivirali za spletno banko, pa ne vem kaj...
2) osebni bančnik malo morgen. vključno s tem zgoraj ali pa ko je kaj zaštekalo in zakaj smo se šetkali na banko. po telefonu se ne da zmeniti nič, vključno s tem da bi se naročil morda, da ne bi čakal ko blesav. K sreči mi je na poti od dela do doma vsaj enkrat tedensko. kot rečeno je šlo za postranski denar, se nikamor ne mudi en teden. torej na šalter pa v vrsto...
3) od zapiranju seveda ponovi vajo, prijaznost, ki je vsaj do takrat bila, čeprav ne ravno učinkovita, je pa tudi šla pa pa… usesti se nimaš kam, oziroma na kontralaterali poslovalnice. ko bi vsaj cifre vlekel ali pa kaj, tako se jebe vsem po vrsti kdo je prej kdo je pol. to tudi ni, da jaz zdaj stojim pred vrati, pa držim vrsto za eno na berglah, ker pač ne more stati celo malico zunaj. ko pa teta zvedla, da zapiram račun, me je pa najprej napizdila, da moram vse obveznosti poravnati. Halo? saj jih nimam nobenih neporavnanih. Pa potem šele, če nisem zato tam, ker sem bila klicana? očitno sem narajmala en dan, ko je bilo polno čudnih tam, ampak to ni moj problem, njena dobra volja tudi ne. ko pa je bilo treba razlog navesti, je pa kar določila, da zapiram s.p., je precej nejevoljno popravila na prehod k drugi banki...
N26 support:
1)nimajo nobenega maila, kar je meni adijo pamet
2) greš v spletno banko in odpreš chat. kadarkoli, kar je ok. nerodno pa je, ker se najprej odpre bot in moraš res paziti, da se brez veze ne pogovarjaš z njim ampak zahtevaš človeka
3) lahko odgovorijo na kako splošno vprašanje in pa promet na tvojem trr. kar je bil problem, ko je bilo neko nakazilo zavrnjeno in ker ni prišlo na trr, mi niso vedeli nič povedati, vpogleda nimajo. smo šii pa potem čez vse ožne variante, zakaj bi temu lahko tako bilo in ugibali pravilno. lahko tudi ne bi, to je adijo pamet...
4) vmes ven vrže lahko in naslednjič ne dobiš istega človeka in jovo na novo vse razlagati
5) kontakt iniciira uporabnik vedno sam, torej nisem sigurna, da bi kadarkoli lahko dobil odgovor - bomo preverili in sporočili.
Unicredit:
1) praviloma če se tam pojavim dobim kafe, kar je res samo ko je nujno treba. recimo kredit podpisati, pa k notarju skupaj pa tak
2) drugače pa telefon, povem kaj rabim, če je treba kaj podpisati dobim na mail, podpišem, poskeniram in pošljem nazaj. fertik vedno vse v 1 uri.
pri teh dveh točkah lahko zaključim, ni več kaj povedati