Kater wagen?

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Rabljen CT200h morda? Samo ga potem raje kar uvozi. Na nizozemskem jih je precej odlično ohranjenih, v SLO ne dobiš lih rabljenih oz. jih precej preplačaš.
Izvozne tablice (preizkusne) NL so ~250eur, DMV v sloveniji boš plačal 120eur (bencinar, nizke emisije). Z letalom greš gor, z avtom pa domov. 1 day trip.
smile-1.gif

Smo 3 tedne nazaj lih enega pripeljali iz nizozemske. Kulski avto.

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
Tudi meni Auris ni potegnil, ko sem se prvič vsedel v njega. Ko sem se malo prevozil (bencin, 1,2T), je bila pa zgodba drugačna.
Auris po mojem ni nič kaj bolj plastičen od konkurence. Je pa res, da so sosedi bolj nevoščljivi, če kupiš osnovnega golfata za 16K€.

Jaz bi šel pogledat tega; imaš še 4+ leta garancije.
http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11110470

Če nikakor nočeš toyote, bi jaz pogledal še Focusa.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
337
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Rabljen CT200h morda? Samo ga potem raje kar uvozi. Na nizozemskem jih je precej odlično ohranjenih, v SLO ne dobiš lih rabljenih oz. jih precej preplačaš.
Izvozne tablice (preizkusne) NL so ~250eur, DMV v sloveniji boš plačal 120eur (bencinar, nizke emisije). Z letalom greš gor, z avtom pa domov. 1 day trip.
smile-1.gif

CT200h bi mu tudi jaz predlagal, vendar ga v njegovem budgetu ne dobi.
Fajn zadeva, pa materiale ima malo boljše.
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
smile-1.gif

CT200h bi mu tudi jaz predlagal, vendar ga v njegovem budgetu ne dobi.
Fajn zadeva, pa materiale ima malo boljše.
grin1.gif

Kako ne:
http://fahrzeuge.autoscout24.d...00&ustate=N,U&sort=price&results=20&page=1&event=addB||firstreg&dtr=s

Res da so 3 leta stari

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Ne vem no za 25.000 letno jaz ne bi gledal bencianrja, sploh ne če gre za novo vozilo.
Drugače pa, bolj boš mešal "izbire", bolj bo smrdelo.

Časi N/A bencinarjev ki pijejo so mimo......če nimaš težke noge se TFSI...TGDi...TcE....TJet...itd čisto BP približa turbodizlu....

Stem da je cenejši za vzdrževanje od dizla!

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Za normalnega voznika, je čisto OK. Za alter voznika pa enih 200 PS premalo. Zdaj obstaja tudi 1.0 140 PS. To je recimo da polovica zmogljivosti za alter voznike za nas normalne pa leti kot sneta sekira pa še malo porabi. Če rabiš malo več prostora je na razpolago tudi C-MAX.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sicer imam sam dizla... precej pa hvalijo nizko porabo novih Mazdinih SkyActive motorjev... Recimo trojko bi s tvojim budzetom dobil kaksno novo pa z malo manj opreme (Challenge ali Attraction) ... Motor pa G100 ali G120 ...

Dobis menda 5 let ali do prevozenih 150.000 km garancije ...

Omenil si se mini SUV... Ce ti je vsec Mazda CX-3 , je tudi to opcija... ceprav to je na podvozju Mazde2 in je tako po moje slabsa izbira kot trojka
smile-1.gif
...

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Tudi jaz bi pogledal malo mazdo 3. Za 20 000€ dobiš že zelo bogato opremljeno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.678
6.711
113
pri taščici
Ce si veliko od semaforja do semaforja in si lenoba, potem avtomatika. Ker da za vsak prevožen km 10 pritiskam sklopko in prestavljam menjalnik
bonk.gif
..... Se bi raje vozil v "cliotu" avtomatiku kot pa "mercedesu" klasiki.
Pa sicer nisem zagovornik avtomatikov. Sem nekaj let imel klasicnega avtomatika. Ampak za od semaforja do semaforja je pa zakon. Desna roka lahko vrta po nosu ali pa boza stegence na sovoznikovem sedezu (pa z avtobusa to gledajo)
Ce pa si vecinoma na obvoznici pa rocnega.
V znamko in motor se pa ne bom spuscal.

Nazadnje urejeno:

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Glasujem za konjsko vprego. Poraba majhna, parki so itak vseposod, vzdrževanje je poceni. Ene pakrat na leto boš zamenjal podkve, gnoj boš mel zastonj. Ko boš konja naučil kje se voziš boš mel avtopilota, zavarovanje džabe. Če ti je 1KS premalo kupi še osla. Zakaj? Da se boš v križišču lahko pogovarjal z ljudmi.

Edin problem je... a maš izpist za konsko uprego? Pa štalo za njega? Dovolj krme? Izpit iz poznavanja konske anatomije? in bolezni? Si pregledan za zoonoze? Da ne boš konja okužil!!

Presneto. Probaj z kravo. Lahko ti da mleko usput. In jo boš v križišču pomolzel ko boš čakal in prodajal RES sveže mleko.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi: Desna roka lahko vrta po nosu ali pa boza stegence na sovoznikovem sedezu (pa z avtobusa to gledajo)
Ka gledajo? Kako se božaš po stegnu? A ti na dveh sedežih sediš? Kaki avto pa maš?

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Citat:
Uporabnik s_samotar pravi:
Glasujem za konjsko vprego. Poraba majhna, parki so itak vseposod, vzdrževanje je poceni.

Ne vem, no. V Lj je imeti konja ... no ni prav pocen špas, najem staje pa to.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Mazda 3 je kar trda, če se kupuje v prvi vrsti udoben avto, ne vem če je primerna.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Sem sel pogledat in se zmenil za testno. Edin takoj si cez budget, pomoje prav namerno naredijo, da te zdrmajo, da vzames drazjo. Torej tocno 20 je Takumi oprema pa baje pride po novem letu facelift. Ce bi tole takumi dobil kaksno testno za moj budget bi jo vzel, edin prej moram se probat, mi je pa overall avto vsec. Za razliko od megana, kjer so po oblikovanju zunanjosti sli na malco in pojedli nekaj neprebavljivega.

Pa se ena graja, ko sem ze tu za AC cosmos na celovski, 10 min se setam po praznem salonu, 5 ljudi naokol (zaposlenih) tudi eden se ni drznil ponudit pomoc.
smirk-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.678
6.711
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik s_samotar pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi: Desna roka lahko vrta po nosu ali pa boza stegence na sovoznikovem sedezu (pa z avtobusa to gledajo)
Ka gledajo? Kako se božaš po stegnu? A ti na dveh sedežih sediš? Kaki avto pa maš?
Stegence na sovoznikovem sedezu! Nos pa vrtam svoj/na voznikovem sedezu