Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Vem da tema ni o Golfu 7, je pa to edini Golf o katerem teče debata v temi, kot sem napisal.
Če se kdo za brezveze usaja z nebulozami so to hibridarji, evo par primerov iz te teme.
1. Golf nabija čez luknje. - Ne nabija čez luknje, kar je potrdil tudi uporabnik "map", ki je kolikor vem daleč od VAG loverja in kar lahko potrdi xyz testov na netu, pa ne zdaj s to staro foro, da so vsi podkupljeni.
2. VW ni radodaren s popusti. - Imam pred sabo 3 račune, ki pravijo drugače.
3. Golf 7 1.2, 1.4 TSI in zanesljivost. - Kaj imajo veze motorji prejšnje generacije z verigo, z motorji v Golfu 7, razen iste oznake in prostornine? O težavah z novimi TSI se kaj veliko ne govori, kljub temu, da so na trgu že ene 3 - 4 leta.
Veš kaj... furam jaz VW (golf 7, DSG pa ročni menjalnik) pa Škodilake (akutalne octavie) službeno. Pa vsakič nekaj ne dela ali pa lučka na armaturi. In potem mi reče oddelek, ki ma čez avte, da so že peljali večkrat na pooblaščenega, pa da ne najdejo napake in pač pobrišejo dokler se spet ne prižge lučka. Pa na volanu tipka hin pri manj kot leto dni starem avtu z 40kkm.. eh.. Klinc pa tak avto. Pa potem senzor javlja premajhen tlak v pnevmatikah a tlak je OK. Itd.. takih zgodb je res precej.
Pa pretrdi so... pol oddelka, ki furajo te avte jamra, da je avto pretrd. Pač info iz prakse, kaj čmo.