Kater wagen?

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Vem da tema ni o Golfu 7, je pa to edini Golf o katerem teče debata v temi, kot sem napisal.

Če se kdo za brezveze usaja z nebulozami so to hibridarji, evo par primerov iz te teme.

1. Golf nabija čez luknje. - Ne nabija čez luknje, kar je potrdil tudi uporabnik "map", ki je kolikor vem daleč od VAG loverja in kar lahko potrdi xyz testov na netu, pa ne zdaj s to staro foro, da so vsi podkupljeni.

2. VW ni radodaren s popusti. - Imam pred sabo 3 račune, ki pravijo drugače.

3. Golf 7 1.2, 1.4 TSI in zanesljivost. - Kaj imajo veze motorji prejšnje generacije z verigo, z motorji v Golfu 7, razen iste oznake in prostornine? O težavah z novimi TSI se kaj veliko ne govori, kljub temu, da so na trgu že ene 3 - 4 leta.

Veš kaj... furam jaz VW (golf 7, DSG pa ročni menjalnik) pa Škodilake (akutalne octavie) službeno. Pa vsakič nekaj ne dela ali pa lučka na armaturi. In potem mi reče oddelek, ki ma čez avte, da so že peljali večkrat na pooblaščenega, pa da ne najdejo napake in pač pobrišejo dokler se spet ne prižge lučka. Pa na volanu tipka hin pri manj kot leto dni starem avtu z 40kkm.. eh.. Klinc pa tak avto. Pa potem senzor javlja premajhen tlak v pnevmatikah a tlak je OK. Itd.. takih zgodb je res precej.
Pa pretrdi so... pol oddelka, ki furajo te avte jamra, da je avto pretrd. Pač info iz prakse, kaj čmo.
rolleyes-1.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Dača čisto na dnu? A ne bi to morala bit stara, preverjena Renaultova tehnologija?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kako Škoda in VW tako visoko? Če se pa zgornjemu hibridarju čisto vsakič nekaj pokvari ko se v avto vsede.
rolleyes-1.gif

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kako Škoda in VW tako visoko? Če se pa zgornjemu hibridarju čisto vsakič nekaj pokvari ko se v avto vsede.
rolleyes-1.gif
Skoraj vsakič pa res. Mam srečo, ha?
PS - nimam hibrida... tako, da stfu
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Ma sej lestvica je sfaljena...

Dača je med čist zanesljivimi če spremljaš forume.....vse kar se pritožujejo je da rade rjavijo

Kia v vrhu....Hyundai ki je tehnično enak pa pod industrijskim standardom

AVdi pa čist v podnu
evil.gif