Tako je. Tudi jaz imam vse nastavitve enake kot sem jih nastavil. Tudi KIS.alora, bodimo malo bolj ekzaktni prosim
sem šel gledat nastavitve in so vsaj tiste, ki sem jih sam izklopil, še vedno na off. imam pa kis.
To je ista fora, kot Huawei. Pač tako se rešiš enostavno konkurence. Jaz Kasperskemu še vedno zaupam.Ksz.....
ZDA so prepovedale prodajo ruskega protivirusnega programa Kaspersky
Združene države Amerike so v četrtek prepovedale nadaljnjo prodajo programske opreme Kaspersky Antivirus, enega najbolj prepoznavnih protivirusnih programov na svetu. Kot razlog za prepoved prodaje, ki so jo na ameriškem ministrstvu za trgovino označili za izredno edinstveno potezo, v Beli hiši...siol.net
Sklepam, da tega še nisi prebral. Priporočam...Poslušal ta podcast
Google Podkasti niso več na voljo
podcasts.google.com
in da konkretno misliti.
Upam, da ga kakšen alterjevec, ki se bolj spozna na te zadeve posluša in pokomentira.
NSA, prism, 5 star alliance, Edward Snowden ?To je ista fora, kot Huawei. Pač tako se rešiš enostavno konkurence. Jaz Kasperskemu še vedno zaupam.
Varnostne kopije diska se dela vedno.Jaz tudi... samo sem vseeno začel delati varnostne kopije diska
Glede na to da se miška včasih sama premika. Dvomim da sem sam.Samo ti uporabljaš pc ?
Meni se to ne dogaja.
Glede na to da se miška včasih sama premika. Dvomim da sem sam.
Se pa to pospešeno dogaja odkar sem prijavil mučenje in poizkus umora iz diskriminacije avstrijske vlade/policije.
Predvidevam da avstrijska rasistična golazen hoče priti do dokazov proti njim in jih uničiti.
Samo jih nimam na tem...
Delovalo kake 3 mesece mogoče manj.format c:
najboljš, kar lahko storiš, da ne boš večno živel v domnevi, da/če ti nekdo "šari" po peceju...