Sej v tem primeru nebom sral po zavarovalnici. Mogoče mi je bilo narobe predstavljeno iz strani pooblaščenega servisa.Kaj pa če ne vidi hiše? Ker sklepaš zavarovanje v njegovi pisarni?
Lej, snežinkice bodo povsod drugod iskale krivca, razen pred svojim pragom.
Bi rekel, da je tukaj krivda kar lepo deljena na pol.
Po svoje bi bilo ja ampak iz te moke ne bo kruha. Nekje v drobnem tisku lepo piše, da ne odgovarjajo za napake zastopnika za povrh vsega je pa na polici še podpis stranke, ki s podpisom prikazuje strinjanje s pogodbo v takšni obliki kot je. Zavarovalnici pa v 99,99999% primerov niti na kraj pameti ne bo padlo, da bi izplačala nekaj, kar stranki ne pripada. V kakšnih primerih se moraš zaradi X razloga celo boriti za izplačilo, ki ti dejansko pripada...Lahko da ti bo zavarovalnica morda celo krila, ker je agnet naredil napako in lepo od njega kaj pobrala. To bi bilo čisto fer.
Jup. Samo agenta bi bilo še smiselno (razen, če se mu pove kakšne dodatne stroške bo imel zaradi njegove napake in bi tip prišel nasproti s kakšno ponudbo ampak tudi ta scenarij je bolj v stilu sanjanja svonje o koruzi), zavarovalnica pa tu ni dejansko ni prav nič kriva kar se zgolj in samo tega primera tiče.Ne razumem pa, zakaj boš menjal zavarovalnico zaradi napake agenta in tvoje napake. Če boš menjal samo zaradi tega. Če imaš druge razloge, potem ni problema.
Zgrožen sem. Alteraš pere avto na Petrolu.Sorry turbina, ampak k lih prazniš greznico...
Men je Triglav pojasnil, da je bil moj ventilček načet zaradi korozije (čeprav ventilčka niso našli) in da ga je zaradi tega utrgalo med pranjem v Petrolovi avtopralnici...Po tem, ko sem gumo zamenjal (v 15min!), sem 1h čakal, da je Selma na Petrolu upala kliknit na gumb "print", ker so njej rekli da to avtomatski sprinta in sem lahko slavnostno podpisal zapisnik...3 mesece sem "čakal" na zgoraj citirano pojasnilo s strani Triglava...Višina škode: 35€ + DDV.
Ni vprašanje ali je petim pred ali za mano utrgalo ventil, ampak je vprašanje lahko koliko nas je prejelo copy/paste pojasnila ob prijaviČe bi bila napaka na avtopralnici, bi ventilčke potrgalo še vsaj petim avtom za tabo , dokler ne bi ugotovili , da trga.
Enako je z stranskimi ogledali.
Kje pa se zdej pere? Za Savo? Turbo pravi, da Sava ni okZgrožen sem. Alteraš pere avto na Petrolu.
Seznami opreme, ki jih uporabljajo niso od zavarovalnice, ampak od edinega ponudnika na trgu, ki od distributerjev na trgu pobira podatke, kateri avti z katero opremo se prodajajo preko uradnega kanala v SLO, vse to je potem še povezano z št. šasije.Čeprav tile seznami "tovarniško vgrajene opreme" pri Savi so meni tudi zelo sumljivi. Pri moji Kii so bila pred leti alu platišča/zatemnjene šipe po mnenju zavarovalnice oz. agenta dodatna oprema, čeprav so bila vključena v nivo opreme (in ceno avta s tem nivojem opreme so seveda vzeli kot osnovo za izračun premije).
V bistvu je bil avto tak, kot je bil odpeljan iz salona (sem prvi lastnik); nivo opreme je bil EX Europe +, na uradnem ceniku pa so bila v tem nivoju opreme vključena tudi alu platišča in zatemnjene šipe. Možno pa tudi, da so kaj improvizirali pri avtohiši
Čaki mal, kaj za vraga pa je agent drugega, kot predstavnik zavarovalnice? Sava si s temi jebadami ne dela ravno usluge. Pač narediš naslednjič obvoz od Save in čimveč ljudem poveš to, da je Sava sicer s ceno kul, sam da izredno komplicirajo in se pravdajo, ko je treba izplačat škodo. Zdej nej pa na Savi tuhtajo, če se jim splača.Drži. To je njegova naloga. Samo tam je tudi tvoj podpis, s katerim potrjuješ resničnost tega. Jaz vem, da vse kar podpišem preverim prej.
Ko se najdeta dva šalabajzerja na kupu, imaš pa turbobičev šibedah in sranje po nič krivi zavarovalnici.
No, no, ni potrebe po pretiravanju. Delovanje Save v tem primeru je identično kot bi bilo v takem primeru pri katerikoli drugi zavarovalnici. In kot sem že parkrat napisal pa še parkrat bo verjetno treba - vse zavarovalnice komplicirajo, če so okoliščine dogodka čudne/nenavadne/nepovprečne ali pa da pride do kakšne scene kot zdaj v gobinem primeru in vse zavarovalnice izplačujejo škode brez kompliciranja, če je primer "čist". Tvoj post se pa bere kot da Sava komplicira pri vsakem izplačilu kar niti približno ne drži. Pa ne me zdaj kaj preveč na Savino stran postavljat saj gre za eno meni manj všečnih zavarovalnic ampak se mi pač zdi prav, da smo korektni in rečemo bobu bob.Čaki mal, kaj za vraga pa je agent drugega, kot predstavnik zavarovalnice? Sava si s temi jebadami ne dela ravno usluge. Pač narediš naslednjič obvoz od Save in čimveč ljudem poveš to, da je Sava sicer s ceno kul, sam da izredno komplicirajo in se pravdajo, ko je treba izplačat škodo. Zdej nej pa na Savi tuhtajo, če se jim splača.