Ce ji pozabis špičake (petke) odstraniti predn jo položiš na zadnji sedež.turbobitch Kako se pa šibedah razbije?
Ce ji pozabis špičake (petke) odstraniti predn jo položiš na zadnji sedež.turbobitch Kako se pa šibedah razbije?
No vidiš. Sedaj pa odpri še temo v kateri se opravičiš Savi.Ja očitno se bom obrisal.
Po tistemu ko si pojeeee mater
Ja očitno se bom obrisal.
Po tistemu ko si pojeeee mater
Imaš prav. Samo v tem primeru Zavarovalnica Sava ni nič kriva, temveč je kriv AGENT in pa seveda UPORABNIK. Pač napake se dogajajo, zato jaz pred podpisom vedno vse preverim, če štima.Piz... sem šel preverjat kaj imam v polici.... Zgleda vse OK
Mi je pa bedno, da mora sedaj uporabnik preverjati kaj in kako.... Saj zato pa gremo k agentu (strokovnjaku), ki dobi komisijo od tega, sedaj moramo pa mi njegove napake, njegovo delo, delati...
Bi morali biti kot pri nakupu vrat: Lahko narediš sam izmero ali plačaš izmero. V prvem primeru, če kaj ne štima, si lahko samo tiho. V drugem primeru, sami krijejo napake....
Če je tovarniško vgrajen, potem naj agencija krije škodo. Saj je agent naredil napako. Če se gredo take igre, potem pa naj omogočijo sistem, da bom sam naredil polico in posledično plačeval, če bom kaj zgrešil....
Eh, utopične ideje, sam v službi odgovarjam za moje delo in moje napake...
Saj zato sem napisal, da če je tovarniško vgrajeno, potem bi moral kriti Agent, ker ni naredil svojega dela pravilno. Plačaš za storitev, ki ni bila OK narejena.Samo v tem primeru Zavarovalnica Sava ni nič kriva, temveč je kriv AGENT in pa seveda UPORABNIK.
Bolje, da ne veš, koliko takšnih napak je v življenju. Ampak enim se izogneš, ne da bi sploh vedel. Seveda, bolijo pa tiste, ki splavajo na plan.Sploh zaradi take absurdne napake
V bistvu je bil avto tak, kot je bil odpeljan iz salona (sem prvi lastnik); nivo opreme je bil EX Europe +, na uradnem ceniku pa so bila v tem nivoju opreme vključena tudi alu platišča in zatemnjene šipe. Možno pa tudi, da so kaj improvizirali pri avtohišiNe imet preveč fokusa na tej oznaki "tovarniška vgradnja". Moraš pa ločit, da je eno serijska oprema, drugo je pa dodatna oprema. Vse to je tovarniško vgrajeno ampak pri dodatni opremi, ki je lahko dodana opcijsko s strani prvega lastnika vozila ob samem nakupu v salonu pa se s tem dodajanjem viša novonabavna vrednost ter s tem seveda tudi zavarovalna premija. Alu platišča in zatemnjena stekla v veliki večini primerov niso serijsko na avtu ampak se jih je dodalo v sklopu kakšnega paketa (dodatne) opreme ali pa kot povsem samostojen dodatek. Za tvoj primer bi torej rekel, da je bilo vse tako kot mora biti in posledično tudi ne bi imel težav, če bi prišlo do razbitja stekla ter bi ti zavarovalnica poleg ostalega tudi strošek zatemnitve novega stekla.
to je delo agenta in pika. on to dela, in za to je odgovoren in plačan.Možnosti je več.
Zato si PRVIČ, ko sklepaš zavarovanje, za tisti avto, vzameš 5 minut časa in preveriš, da oprema štima, če imaš kasko.
Potem se itak samo podaljšuje.
Drži. To je njegova naloga. Samo tam je tudi tvoj podpis, s katerim potrjuješ resničnost tega. Jaz vem, da vse kar podpišem preverim prej.to je delo agenta in pika. on to dela, in za to je odgovoren in plačan.
če si jaz naknadno nekaj not vgradim, sem pa kriv sam in ne agent.
Kaj pa če ne vidi hiše? Ker sklepaš zavarovanje v njegovi pisarni?se strinjam s tabo, podpis je, ampak krivda je na strani agenta. ne more ti napisat, da hiša nima strehe, če vidi na vrh hiše streho.