KARAVAN vs. LIMUZINA vs. SUV

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.022
6.205
113
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
karavani zgledajo čist ok, so pa vsaj meni precej nepraktični. ne vem, kako je šele limuzina nepraktična. SUVi so gay, prblizn tko kot uni štirikolesniki. taprav dec ma pač ornk dzipa ali pa kroslo, če že rab neki tacga.

naslednji avto bo verjetno enoprostorc oz dostavnik ala berlingo.

Ob tem komentarju sem se pa skor usral od smeha... najprej reče da so SUV gayiš potem pa reče da bo kupil Berlingota.
hysterical-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Ne najdem minusa, če imaš družino.
Khm, torej predvidevam, da žre tam okrog 6 litrov, po ovinkih šiba kot nož, noter je pa tudi tiha kot v kakšni S klasi, a ne?
grims-1.gif
Mogoče pa poraba, lega in hrup zanj niso pomembni, torej tudi minus ne morejo biti.
Še enkrat, jaz se nisem spuščal v njegovo izbiro. Za njega je očitno optimalna. Nanizal sem mu zgolj 3 minuse v primerjavi s karavanom recimo. Minuse, za katere je napisal, da jih ne vidi... Ker če jih ne bi bilo, potem bi se dejansko zgolj še Phedre furale po cesti, ker vse ostalo bi bilo res neumno imet, če imaš družino.

Ja ja, ampak minuse zate, ne minuse absolutno. Ker pri teh stvareh absolutnega merila pač ni, ker ima vsak svoje preference in navade.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
še vedno se ne razumemo, pa ravno zato sem zapisal zgolj objektivno merljive minuse, razen če hočeš povedat, da bi zgolj meni Phedra žrla več kot recimo Vectra karavan, itd...
Oblike in ostalega nisem omenjal, ker so to subjektivne zadeve.
Razumem pa, da je za njega vse to irrelevantno in mu ostale zadeve prevagajo in je to za njega optimalna izbira. Ampak v to se sploh nisem spuščal in mu ne oporekam.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik sad pravi:
še vedno se ne razumemo, pa ravno zato sem zapisal zgolj objektivno merljive minuse, razen če hočeš povedat, da bi zgolj meni Phedra žrla več kot recimo Vectra karavan, itd...
Razumem pa, da je za njega vse to irrelevantno in mu ostale zadeve prevagajo in je to za njega optimalna izbira. Ampak v to se sploh nisem spuščal in mu ne oporekam.

Da phedra porabi več, je seveda res objektivno merljivo, ni pa nujno, da je to minus. Za nekoga je, za nekoga ni.
Saj vem, da v bistvu misliva enako, ampak vseeno
grin1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Da phedra porabi več, je seveda res objektivno merljivo, ni pa nujno, da je to minus. Za nekoga je, za nekoga ni.
Saj vem, da v bistvu misliva enako, ampak vseeno
grin1.gif
Sedaj sem pa ostal brez dodatnih argumentov...
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
eni bi nagradili za going to
ti bi pa za come back.

drzavni sovraznik

dost off
enoprostrc je za aktivno prenašanje
karavan za aktivno
limuzina pa za prevažanje

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Prav zanimivo je blo prebrat komentarje tukaj
smile-1.gif

Jst sm osebno mnenja, da ne rabim prevazat ogromnega prtljaznika vsak dan s sabo, ce ga rabim samo 2x letno za na kaksne pocitnice (moj oce s svojo octavio je drugacnega mnenja sicer
wink-1.gif

Pohistvo pa naj kar dostavljalci pripeljejo
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja, ampak eni zagovarjajo 5 vratne limuzine - s temi v enaki garaži isto butneš v strop in enako luftaš.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
jaz delam eno lepo delo ko pomagam skladat kufre v avte in vidim kako mlade družine rinejo tiste nerodne vozičke v prtljažnike..pol pa kufre tako pa drugače..pa pol še malo za sedež pa tako naprej...pa se začne potem....mati v avtu,otrok v avtu...ata pa preklinja vse po vrsti v vseh jezikih zakaj je kupil limuzino in poleg komentar..naslednjič karavana. Kakšen malo bolj živčen kar z nogo rine..pa je vse odrsano z vseh strani...pa to so avti ala MB E ,BMW 5.......ne neki mlinčki majhni.

Odvisno vse od potreb posameznika

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
jaz delam eno lepo delo ko pomagam skladat kufre v avte in vidim kako mlade družine rinejo tiste nerodne vozičke v prtljažnike..pol pa kufre tako pa drugače..pa pol še malo za sedež pa tako naprej...pa se začne potem....mati v avtu,otrok v avtu...ata pa preklinja vse po vrsti v vseh jezikih zakaj je kupil limuzino in poleg komentar..naslednjič karavana. Kakšen malo bolj živčen kar z nogo rine..pa je vse odrsano z vseh strani...pa to so avti ala MB E ,BMW 5.......ne neki mlinčki majhni.

Odvisno vse od potreb posameznika
In a misliš, da bo s karavanom kako drugače? Isto bo, le da bodo imeli več robe s sabo... Pol bo preklinjal kaj ni Vitota kupil...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
To je prekleto res. Ampak, limuzine smo mel, ko smo bli mladi. Zdej karavane. Najprej zarad vozička in KUFRA, zdej za kosilnice, korole, motorke, sekire, vile, grable,....

Še vedno pa morem selekcijo naredit, ko žena nanosi stvari za dopust. Mislim, da mondeo je velik karavan.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
To je prekleto res. Ampak, limuzine smo mel, ko smo bli mladi. Zdej karavane. Najprej zarad vozička in KUFRA, zdej za kosilnice, korole, motorke, sekire, vile, grable,....

Še vedno pa morem selekcijo naredit, ko žena nanosi stvari za dopust. Mislim, da mondeo je velik karavan.

jaz sem mel karavana od nekdaj. da si lahko pošteno..no..sej veš.
nekoč ni bilo strehe nad glavo.
danes pa je super sprememba.

očitno še nisi spoznal 'najbolj zadihane' prednosti karavana