KARAVAN vs. LIMUZINA vs. SUV

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:

@luka51: a mrežo imaš med prtljažnim prostorom in potniškim prostorom?
grims-1.gif

ni potrebe. so glave zadnjih potnikov
smile-1.gif

drugače pa iščem tole jebeno mrežo pa si nikjer na odpadu ne pojavi. po potrebi si jo sposodim od enega z enakim avtom
smile-1.gif

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Oblika limuzine je meni daleč najlepša, je pa vsekakor manj praktična kot karavan. Limo ima sicer prednost, da lahko zakleneš prtljažnik in brez pajsara ne moreš vanj - pri nas ni ravno pomembno. Druga prednost manjša poraba goriva na AC zaradi oblike, do 5 %.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Mikulja pravi:
mi kdo razloži v čemu je point da "mlade" družine nabavljajo karavane(grd avto ko vrag) namesto ene velike limuzine ali đipa?
stupid-1.gif

Mojmu sem rekla če samo pomisli kdaj na karavana dobi mojo štiklo v rit! hihi
evil.gif

Se s tem moogoče pokaže da kao pričakuješ naraščaj? wtf?
bonk.gif

Ti se raje za kuhinjo brigaj...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Mikulja pravi:
mi kdo razloži v čemu je point da "mlade" družine nabavljajo karavane(grd avto ko vrag) namesto ene velike limuzine ali đipa?
stupid-1.gif

evil.gif

bonk.gif

A veš kdo je kriv, če žensko avtobus zbije?

Ženska, kaj je pa šla stran od šporgeta!
hysterical-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.220
113
blizu močvirne prestolnice
Mikulja je Bansh!
Karavan je glede prostornosti veliko boljši od limuzine, proti SUVom pa težko rečem, zgledajo veliki, toda marsi kateri ima v notranjosti manj prostora.

Nazadnje urejeno:

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
karavani zgledajo čist ok, so pa vsaj meni precej nepraktični. ne vem, kako je šele limuzina nepraktična. SUVi so gay, prblizn tko kot uni štirikolesniki. taprav dec ma pač ornk dzipa ali pa kroslo, če že rab neki tacga.

naslednji avto bo verjetno enoprostorc oz dostavnik ala berlingo.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Mikulja pravi:
stupid-1.gif

evil.gif

bonk.gif

Ne razumeš ker si še premlada. Ko boš presegla mejo 16 let bo vse drugače
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Mikulja pravi:
stupid-1.gif

evil.gif

bonk.gif

Ni problema, kar naj kupi limo, samo ti probaj omejiti svoje cunje ob potovanjih na en kovček srednje velikosti (v obe smeri). :D

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.970
113
pri taščici
Mislil si najbrz na moto kovcek, tisti stranski ki je nekoliko manjsi kot top case. Ko bo zenska spakiral zadeve za dopust v tak kovcek, pa kupim tudi cabria. Da pa ne bom motorja kupoval za ta test, bova sla na dopust tako, da bo ona stvari spakirala v predal pred sovoznikom. Me zanima ce bo dovolj velik.
Mikulja: zato ker je karavan bistveno cenejsi kot velika limuzina ali SUV.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ko boš pospravljala voziček v prtljažnik, zraven še vso potrebno opremo za dojenca, vso svojo kramo, tri šteke plenic... Takrat ti bo vse jasno in boš itak štikle pustila doma.
Zato imamo pri nas Lancio Phedro. komot avto, visok in pregleden, prostora koliko češ, vozička niti enkrat nisem zložil, za na dopust ni problema... Ne najdem minusa, če imaš družino.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Ne najdem minusa, če imaš družino.
Khm, torej predvidevam, da žre tam okrog 6 litrov, po ovinkih šiba kot nož, noter je pa tudi tiha kot v kakšni S klasi, a ne?
grims-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
po mestu 9, na odprti si pa blizu. Vozim po predpisih in po pameti, ker je takih na nož preveč na cestah, tako da tudi na ovinkih ni problema, tih je pa tudi dovolj. Dokler imaš realne zahteve, je vse OK. Ko boš našel avto, ki je blizu temu, kar sem jaz napisal in bo imel še vse kvalitete, ki si jih ti dodal, mi prosim sporoči, ga grem kupit. Seveda mora imeti, navigacijo, avtomatsko klimo, telefon, električna drsna!!! vrata, skratka vse, kar ima moj avto.

Ti si že po naravi tak genij al si kakšno posebno šolo delal?

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Kaj češ, eni se s tem talentom rodimo, ni treba še kaj posebej delat na tem
tongue-1.gif
.
Sicer pa, nikjer nisem napisal, da imaš slab avto ali da si naredil slabo odločitev. Komentiral sem zgolj to, da tvoj avto nima slabih strani… Dejte folk no, vsaj malo objektivnosti…

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Točno tako, za to, čemur je namenjen in kakršne realne omejitve ima, nima slabih lastnosti.
Seveda ni tih, kot MB600, tudi prilepljen ni na cesto, kot kakšen športen avto in ne pije tolk, kot kotalka, ki jo lahko spravim v prtljažnik. Temu se reče objektivnost, tko da bo vseeno treba v kakšno šolo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Khm, torej predvidevam, da žre tam okrog 6 litrov, po ovinkih šiba kot nož, noter je pa tudi tiha kot v kakšni S klasi, a ne?
grims-1.gif
Mogoče pa poraba, lega in hrup zanj niso pomembni, torej tudi minus ne morejo biti.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
grims-1.gif
Mogoče pa poraba, lega in hrup zanj niso pomembni, torej tudi minus ne morejo biti.
Še enkrat, jaz se nisem spuščal v njegovo izbiro. Za njega je očitno optimalna. Nanizal sem mu zgolj 3 minuse v primerjavi s karavanom recimo. Minuse, za katere je napisal, da jih ne vidi... Ker če jih ne bi bilo, potem bi se dejansko zgolj še Phedre furale po cesti, ker vse ostalo bi bilo res neumno imet, če imaš družino.