Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem ze predal moderatorstvo. Kolo pa imam in sem se predlani SKORAJ zapeljal z njim
Ampak se skoz nevem, kako negibanje pripomore k kapi. ker se zaradi tezav s srcem nisem mogel bolj rekreirati. Sicer so mi lani novembra menjali zaklopko in se bom Sedaj lahko vec gibal. Zanimivo pa je, kaj vse pozerem ( zaseka, ... ) da imam kar vredu holesterol.
Stari srečo si imel. Si kar dokaj mlad reč fasal. Zna pa biti riziko možganske kapi povezan s stanjem na srcu.
Definitivno težo zbit še za kako kilico. Koliko pujskov na teden poješ ni tako pomembno, kot telesna teža. Krvni tlak imaš OK?
Da bi te cimkasnej naslednja. Se glede prehrane, kg.... Najbrz vpliva to na kap in druge tegobe, mi pa ob tem prideta na misel korado in Brendi. Brendija na zalost ni vec pa je imel pol manj kg kot korado, pa se kako leto po mojem obcutku. Nastopi na odru pa tudi niso izlezavanje.
Želim ti vso srečo pri nadaljnem zdravljenju in polno okrevanje, pa da se zadeva ne ponovi. Morda bo res treba razmisliti tudi o spremembi življenjskega sloga, poleg več gibanja tudi manj stresa.
Imel sem dva znanca, katerima je počila anevrizma, oba v zgodnjih 30-ih. En je preživel (in ga še vedno močno pije; izguba službe itd.), drugega smo pokopali - praktično nikoli ni pil.
zakaj pa te bojo dali komaj čez par tednov na MR? Jaz ko sn bil na slikanje glave sn bil naslednji dan, resda samoplačniško.. Nwm ne, če me kap rukne hočem zvedet takoj
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.