Kandidat v avtošoli ubil motorista

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
KLIK

Ne vem, a inštruktor je pa [censored] drkal vmes al kaj
13.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.422
2.376
113
Pomurje
Glede na komentarje je motorist pravilno peljal, le da je bil veliko prehiter.

Pri omejitvi 50 je razbil celi avto. Pa kaj še.

Lp

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
pri tej ravnini na Osojnikovi se po moje prav počasi ziher ni pripeljal.
Tukaj se je samo 50 peljat prava umetnost.
lp,

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ja če je ravnina in če je na njej motorist, pol pa ziher ne gre pocasi.

Jao kako eni razmisljate.

Mene bolj zanima wtf je delu instruktor ki bi moral "varovat" ga.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Kar navadi se. Vedno je prehiter motorist. Uporabnik Merdzo je že odkril četrti Newtonov zakon, ki gre nekako takole: V primeru trčenja dveh teles, če je vsaj eden izmed teh dveh teles motorist, potem je za trk vedno kriv motorist.
Kje pa je kakšna slika razbitega avtomobila?
Za vse Alter pametnjakoviče: kdor si upa s hitrostjo 50 km/h zaleteti v stoječ avto (ampak brez zaviranja), mu dam za takšno opravilo svoj motor, brezplačno. Potem pa ugotavljajte, da takšna hitrost za motorista še ni usodna.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
50km/h naredi kar lepo škodo,sploh na bočnem delu vozila ker je "samo pleh" , če čelno počiš maš še malo vezne stene,hladilnike,ojačitve,etc.. pri boku pa vse zgleda toliko huje ker se pleh upogne do ojačitev.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.485
10.727
113
a si ti prebral recim vsekomentarje, ali pa vsaj tiste ki bili vneposredni blizini nesrece..

honda CBR600 tip pa star 19 let..hm a lahko vozis tako mocan motor pri 19? a ni to mal skregano z zakonom... in baje je kolono na pune prehiteval...pol ni cudno da se je razlimal.

pac, samoociscenje.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nč novga. Motoristi so itak vsi po vrsti eni navadni podivjani kljukci..............razen gretzkija.............on je nenavadno podivjan kljukec.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Si pa dolgo zdržal, da se dve uri nisi oglasil v temi, ki ti je pisana na kožo.

Sajkek: če opraviš izpit A kategorije z omejitvijo pri 16-ih letih, imaš čez dve leti pravico voziti neomejeno kategorijo.

Sem pa vesel, da je pri vsako prometni nezgodi toliko "očividcev" in "izvedencev prometne stroke".

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sem mel pač probleme z rampo. Ne morem takoj za vsako norost, ki jo en nori motorist naredi, takoj vedet.
Jaz skoz govorim. Vsak motorist bo dobil svoje, le da eni prej drugi pozneje. Motoristi, dokler ste motoristi, pač vsi nosite svoje glave na prodaj. Eni svojo glavo prodajo, ali skoraj šenkajo, kmalu, drugi pa svojo butico prodajo pozneje. Tle ni vprašanje, ali bo motorist svojo glavo prodal ali ne, tle je samo vprašanje KDAJ jo bo prodal.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.957
-388
113
ja to ima prov. Najprej bi se lahko učil na kakšnem 250 kakšnih 3 leta. oz. vsaj 20.000km...

Tko je pa žal res tako, da si mulc, k je ves podivjan od hormov, pubertete, adrenalina, pozornostiŽeljan, lahko kupi praktično katerikoli stroj, in posledice tega so take neumnosti. Malo je tok starih mulcev, pa da so zreli za tako moč. Sej verjetno prej sploh ni imel ničesar z manj ccm...

Pri 25 je človek že malo bolj zrel, in tud zna malo bolj precent kaj pomeni kakšno dejanje! Čeprav po nesrečah sodili, bi si težke motorje lahko privoščili šele starejši od 40... (te imajo že povečini endure), ker dost je mrtvih okol 30, 35,...

Kolega moj, motorist, je imel pri svojh 14-16 scooterja, typhoona, najprej malo 50, pol so ga napili na 70. In takrat je začel spoznavat ovinke. Potem je kupil Mito 125, potem aprillio 250, potem KTM Duka, najprej I, potem II, potem pa še Ducatija (zdej ne vem, a je bil 996, al je bil 749), tako je vsako leto nadgrajeval svoje znanje in izkušnje. Končal je pri KTM SuperDuke, se kakšno leto vozil, potem je dobil otroka, in se je čisto umiril, letos se je šel peljat parkrat, tko na easy,... Nesrečo je imel nazadanje z mito 125, od takrat naprej ni razbil nobenega več. Pa je dober motorist, tud nor je bil kdaj, ampak je obvladal motor in situacije... Večkrat se je šel tud na grobnik izživet. To je zame normalno dozorevanje motorista. Želja mu pa iz leta v leto upada, saj vidi kaj se dogaja z mladimi na cestah, in ga pomoje kr mine, ker konec koncev lahko tud njega enkrat en stardec izsili na prednosti cesti....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a pol trdiš dea se vsak motorist enkrat ubije? lahko to podkrepiš s kako tabelo?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
To je zame normalno dozorevanje motorista.
Normalno dozorevanje motorista je to, da motor čimprej pusti pr mir, ga proda, ali še bolje, z macolo razbije, sicer ga bo razbil v škarpi al pa na avtomobilski havbi.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Mi poveš kako zgleda avto, če mu v bok prileti 200 kg težak motor.....

Mislim, da si ne predstavljaš... šokantno zbit avto je če pešca nabiješ z 50 km... na uro...

Vzdrž se komentarjev, če imaš otroško predstavo kreša....... prosim...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.957
-388
113
mah kaj če bi ti kdaj kej zase zadržal? Sploh takele glupe komentarje!

Pejt raje pse lovit, k ti zdele na 25ha, čist dol na koncu 24., v coni 6b serjejo po tvoji lepi travici. Aja, pa v coni 8A so baje srne, k ti glodajo lubje z jabolkov...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Samo ne čoperjev tu polek štet.

Drugače pa se kar strinjam s tabo, dokler bodo praktično vsi 600 ccm motorji brez problema dosegali 250-300 km/h (in to v par sekundah!), tak dolgo bodo nesreče na rednem spisku. Samo predstavljajte si kakšno bi bilo na cestah, če bi bila polovica avtov ferrarijev, porschejev itd. s 500 konji
tongue-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
lahko to podkrepiš s kako tabelo?
Ne rabim, niti se mi ne da. Če mi ne verjameš, pač postani motorist in vztrajaj na motorju, dokler se ne boš prepričal.
Biti motorist, pomeni igrati se rusko ruleto. Če ne boš še pravi čas odnehal boš enkrat sigurno trofil metek.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem bil motorist! Sam tak brezveze obodit motorista ker sploh ne veš kaj pa kak je bilo pa se mi zdi
bonk.gif