No. V mislih imam kupiti nekakšen kamkorder, ki bi ga vsakodnevno uporabljal za snemanje vožnje. Npr. ko se peljem v službo, vsak dan naletim na nekaj idiotov (za moje pojme DEBILOV) in bi jih rad ovekovečil in nekje na netu objavil posnetke njihovih
, da se ljudje (tisti, v pravem smislu besede!) pripravijo na to pretečo nevarnost.
Torej. Kaj svetujete? V mislih imam npr. kamkorderje, ki uporabljajo compact flash kartice ali pa kaj podobnega (svetujte!), je pa moja želja, da bi sama kamera bila karseda majhna, da se jo čimmanj opazi, če je npr. montirana na ogledalo v kabini (pa po možnosti še fish-eye leča=večji kot, to bi sploh bilo
). Ali pa mogoče kakšna tretja varianta, npr. web kamera priključena na nek 'shranjevalnik' posnetkov (ipod?). Seveda je pogoj, da je kakovost slike večja od VGA. Cenovno sem pa pripravljen iti do nekako 700€ daleč.
Če kdo ve kje in kaj kupiti ali pa ima kakšno tehtno idejo kako sestaviti, lepo prosim
LP
@modi. Se mi ne sanja, če ta post sodi sem. Prosim prestavite, kamor pač spada.
Torej. Kaj svetujete? V mislih imam npr. kamkorderje, ki uporabljajo compact flash kartice ali pa kaj podobnega (svetujte!), je pa moja želja, da bi sama kamera bila karseda majhna, da se jo čimmanj opazi, če je npr. montirana na ogledalo v kabini (pa po možnosti še fish-eye leča=večji kot, to bi sploh bilo
Če kdo ve kje in kaj kupiti ali pa ima kakšno tehtno idejo kako sestaviti, lepo prosim
LP
@modi. Se mi ne sanja, če ta post sodi sem. Prosim prestavite, kamor pač spada.