Kamera/radar pri Mercatorju v šiški?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
Nikjer nisem zasledil zakaj točno se uporablja (vsaj meni) nova kamera/radar pri Mercatorju v šiški (na cesti ljubljanske brigade)...radar ali za rdeče/rumene luči, ker je čisto pri križišču? Če je za rdečo luč, reagira tudi na rumeno?

Hvala za info
cheer.gif

PaCiEnT_666

Pripravnik
22. nov 2007
72
0
6
to sem tud jst danes prvic videl ... Sicer bolj nahitro sem videl gor nalepko videonadzor, tako da mogoče ima tam sparkasse kakšen superduper videonadzor???

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Pa to pali samo na rdečo ali tudi že na rumeno?

Sem videl že pred tremi tedni, ko so montirali. Še en primer postavitve za povečanje pobiranja denarja in ne za povečanje varnosti.
V bližini ni šole, prometnih nesreč s poškodbami verjetno tudi ne... je pa veliko prometa, ki že po statistiki prinese veliko prihodkov (omejitev 50, voziš 55 in vala, blagajna se polni).

Po možnosti bodo občasno še kakšno tablo s 40 omejitvijo postavli.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa kje je to , sem se ravno peljal po celovški, da bi ga videl pa nisem kaj opazil. A je na litostrojski al kaj je že tista vzporedna?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Pa kje je to , sem se ravno peljal po celovški, da bi ga videl pa nisem kaj opazil. A je na litostrojski al kaj je že tista vzporedna?

To je tam kjer je proga, na strani kjer je marcator.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik PaCiEnT_666 pravi:
http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=28555&page=265 (na bmw forumu so se razpisali o tem) ... tko da ce je to res, kar je en uporabnik napisal na naslednji strani, to ni radar niti kamera za rdeco luc ...

um..sodelavec pravi, da je kake 14 dni nazaj videl fante, ki so odprli to kisto in nekaj stelali po notranjosti, eden pa je po cesti skakal z avtomobilsko tabilco in so ga usmerjali..tko da mogoce je vseeno radar
confused-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.051
5.658
113
Men še sedaj ni jasno kje je ta škatla pa sm se parx pelju mimo
sprasujem se.gif

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
Ko se voziš po Cesti ljubljanske brigade (al karkoli že je) od nadvoza čez obvoznico proti Mercatorju, je to na zadnjem križišču pred Mercatorjem (takoj za Exen-om). Stoji na strani od Mercatorja, škatla je precej velika, tako da ne vem, kako da je ne vidiš.