Napiši mu Heroj, če si upaš. Jaz sem bil vsaj 3x na hladnem, zaradi mojega "herojstva", ko sem ga naslavljal s Herojem, ker je banal za brezvezeDaj nek primer, ker mi res ni jasno, wtf
Si pisal na no-reply@alter.si ?Napiši mu Heroj, če si upaš. Jaz sem bil vsaj 3x na hladnem, zaradi mojega "herojstva", ko sem ga naslavljal s Herojem, ker je banal za brezveze
Jaz sem pisal na nek mail, ki ga ima forum. Če ga bere/dobi Admin bom jaz tisti, ki "tožari".
Napisal sem, da naj umirijo Kameleona ali pa me v celoti pobrišejo iz foruma.
Minilo je 7 dni, zgodilo se ni nič, čeprav sem prosil, da nemudoma odreagirajo, tudi s tem da me izbrišejo, če ne gre drugače.
Kakšnega režalkota še stistem pod kakšno kozlarijo v vojna v ukrajini, in ta post sem napisal.
Ostalo miruje, da si odpočijete.
O marija jaz bi ze prej sel iz foruma, kot na med.over.net ali slotech itd...Napiši mu Heroj, če si upaš. Jaz sem bil vsaj 3x na hladnem, zaradi mojega "herojstva", ko sem ga naslavljal s Herojem, ker je banal za brezveze
Jaz sem pisal na nek mail, ki ga ima forum. Če ga bere/dobi Admin bom jaz tisti, ki "tožari".
Napisal sem, da naj umirijo Kameleona ali pa me v celoti pobrišejo iz foruma.
Minilo je 7 dni, zgodilo se ni nič, čeprav sem prosil, da nemudoma odreagirajo, tudi s tem da me izbrišejo, če ne gre drugače.
Kakšnega režalkota še stistem pod kakšno kozlarijo v vojna v ukrajini, in ta post sem napisal.
Ostalo miruje, da si odpočijete.
O marija jaz bi ze prej sel iz foruma, kot na med.over.net ali slotech itd...
Model je najbrž že na hladnem. pivu.Ti je vroče?
Kako ti je pa ratalo zdržat? Persen? Deprim?....?Minilo je 7 dni, zgodilo se ni nič, čeprav sem prosil, da nemudoma odreagirajo, tudi s tem da me izbrišejo, če ne gre drugače.
Še teb jasno da izziva....lepo! Napredujemo...Ti je vroče?
veš, da sem ga res zadnjič videl Pod skalo, z enim tipom. pila sta pa jajčni liker. nekaj bo na temTonin je gej
Narobe si razlagaš......Še zmer nismo prišli do odgovora v kakšnem smislu je izjava "Tonin je gej" zrela za ban uporabnika. Če te pa sprovocira tako čip izzivanje, potem pa spet pridemo do enakih zaključkov, kot že 26 strani te teme, da si nezrel za moderatorja. Zdej si pa to razlagej kokr ti paše, tud če dramo vidiš.
In ja, mi je jasno da te goba izziva.
In to narodni.Kako ti je pa ratalo zdržat? Persen? Deprim?....?
Če je kdo na tabli HEROJ si to ti! Kapo dol....res
Si pisal meni? Al bi se mal pogovarjal....iz? Dolgčasa?To je vsa obrazložitev s tvoje strani?
Jaz gobi verjamem!veš, da sem ga res zadnjič videl Pod skalo, z enim tipom. pila sta pa jajčni liker. nekaj bo na tem