v banovcih svetih, jim gospoduj!kamela kraljuj, kamela zmaguj
v banovcih svetih, jim gospoduj!kamela kraljuj, kamela zmaguj
Vidim, da si moj hud oboževalec in sledilec. Mater ti more bit dolgčas u lajfu, da se ti da z mano ubadat. Si pa med drugimi ravno ti tisti, ki si soustvarjalec greznice kle gor.mogoče naredi kakšno peticijo da modu nikoli več ne spustimo da buzerira sprenevedave uporabnike in wannabe šerife foruma?
En ti mora meje postavt.....če ti jih doma niso mel časa!.Bedarij in katastrofe od komunikacije okol podražitev goriv pa žal nisem mogel komentirat, ker me je big ego zaklenil. Za nazaj se mi pa ne da.
Mene pa zanima, kako lahko sploh pride do kreganja med uporabnikom in modom oz. kako pride do bana? Sem že imel sicer, ne vem, če tu ali na suxu, ampak se ne spomnim, kaj sem vštimal.Že mogoče. Veliko nas je pa tukaj, ki že zelo težko čakamo dan, ko bo tebi nekdo meje postavil.
Daj nek primer, ker mi res ni jasno, wtfBoš mogu pa kar moderatorja vprašat po kakšnem ključu tala bane. Od vseh 15 sem si mogoče pogojno zaslužil 2. Pa ni blo niti blizu temu, kar je napisano stran nazaj. Ampak on že ve kakšen kriterij si je postavil. Zato pa čakamo, da njemu nekdo pravila postavi.
Ne vem, zakaj bi. Neki red mora bit, jbg.Probaj. Pa bos videl če boš benan al ne.
Če je mod kot je treba si nardil veliko pizdarijo da si šel na hladno. Če je mod kot Kameleon ali pa še kak drug biser (z youtube doktoratom recimo) je dovolj, če se ne strinjaš z njim ali pa se počuti užaljenega med branjem tvojega posta, kjer si mu povedal resnico.Mene pa zanima, kako lahko sploh pride do kreganja med uporabnikom in modom oz. kako pride do bana?
Model...Če je mod kot je treba si nardil veliko pizdarijo da si šel na hladno. Če je mod kot Kameleon ali pa še kak drug biser (z youtube doktoratom recimo) je dovolj, če se ne strinjaš z njim ali pa se počuti užaljenega med branjem tvojega posta, kjer si mu povedal resnico.
Ku-ku.....še si tu (stran ali 2 nazaj)Kamele0N Čist resno. Pa kdo za vraga te izziva? Če bi ti poslušal in slišal, kaj ti ljudje govorijo, pa ne jaz, kak bolj umirjen in zgleden član te druščine, bi bilo mogoče bolje, tko gre pa tvoje moderiranje samo še navzdol. Moderiraš bolj slabo, tipko ban pa izredno rad uporabljaš, seveda imaš težo trigerja prilagojeno za določene ljudi, pri nekaterih maš pa kr odmontiranega.
Niti zdaleč nisem jaz edini, ki ga moti tvoje obnašanje. Več kot očitno drugih kandidatov za moderirat tale zglajzan forum ni, tko da vsi skup upamo, da se ti k sebi spraviš, vsaj na predkoronski nivo. Če pa še tist izboljšaš, bo pa že kr mal kičast.