Jest pa teb že ntič razlagam, da to ni razlog za ban. Sam ti se ne daš, gladko stisneš ban do avgusta in že ntič izvrstno prikažeš kok zelo narobe je naredil tisti, ki te je postavil za moderatorja. Največja ironija bi pa bila, če se dečko v javnosti pokaže z novim tipom....
.
Pa še enkrat, ne meni podtikat nekih oznak. To, da te goba provocira si povzročil sam, tud najin konflikt si ti skuhal.
Tebi marsikaj ni jasno. Sedaj ali se delaš glupega (kar malo verjamem) ali pa si res toliko glup, da tega že ntič ne dojameš.
Še enkrat, kar sem ti ni dolgo tega nazaj napisal:
Tu se vidi kdo ima privilegije. Če bi bil kameleon vsaj malo moderatorja bi tega trolla od kalbota že zdavnaj zbrcal iz foruma, da ne bi nikoli več povohal tega foruma, ne pa da dopušča, da že toliko časa stresa to greznico po forumu. Potem pa naj samo še kdo reče, da to ni privilegija. Sedaj ali se ga boji al nima jajc al pa sta golobčka
Tolk sranja kot ga je nasral ta kalbo to ne prebereš nikjer. LOL
Nekateri so-smo bili banani za veliko manj, kot ti, ki gnojiš sedaj že par let, pa nič.
Pa ne samo za dan, dva, tri, tri mesece, nekateri tudi trajno. Tako da ja, karkoli si dobil, si dobil premalo. Dokler je bilo po tvoje in te nobeden ni "diral" je bilo vse v redu, pljuval si po ostalih uporabnikih, ki so se pritoževali čez kameleona, dokler se ni spravil na tebe. Sedaj pa v jok in na drevo.
Gospod Kalbo ima celo naziv Guru
In če mene vprašaš so to privilegije. Ali se te boji tako ali drugače (kar malo verjamem) ali pa pač ni dorasel funkciji, ki jo opravlja.
Na žalost to velja kar za nekaj uporabnikov, ki se imajo tu gor za šerife in se jih moderatorji bojijo. Sicer ne vem zakaj? Ker bi forum propadel! LOL
Itak jih je večina brez hrbtenice in bi se kmalu vrnili, če ne pa tako ali tako, ne bi bila neka škoda za forum.
Vesel bodi, da jaz nimam kakšne funkcije, ker, če ne, te ne bi banal samo od tu ampak še od kje drugje.
Ker takega "gnoja" pa res ne prenesem.