Ker želim da en višje od tega norčka dojame, da tole obnašanje ni za nikamor.Zakaj se sploh trudiš? On nikoli tega ne bo dojel.
In ja nikjer na nobenem forumu še nisem zasledil tako zgrešene izbire moderatorja.
Ker želim da en višje od tega norčka dojame, da tole obnašanje ni za nikamor.Zakaj se sploh trudiš? On nikoli tega ne bo dojel.
In ja nikjer na nobenem forumu še nisem zasledil tako zgrešene izbire moderatorja.
A tukaj je problem....ti bi se kregal brez sankcij za tebe.....hja!Mimgrede v oni temi me že cel teden onemogočaš....
Ne ni tukaj problem. Dej še mal pomisli....A tukaj je problem....ti bi se kregal brez sankcij za tebe.....hja!
Bi ti padu iz odra v zaodrje ko keks.....Če si pa mentalno na nivoju Pirkota
Komaj čakam da ti bom dihal za ovratnik! Tik tak tik takSi pa ne želim moderatorske funkcije, za razliko od tebe, ki si moledoval zanjo in jo potem totalno izkrivil. Če je pa potrebno prevzet to odgovornost zato, da se tebe znebimo, potem pa sprejmem.
Na tvojem mestu ne bi bil tok zlo prepričan, da me bo tvoje dihanje za ovratnik kakorkoli ganilo. Ne vem, če si ti tole dobro premislil.Komaj čakam da ti bom dihal za ovratnik! Tik tak tik tak
Tik tak tik tak....Na tvojem mestu ne bi bil tok zlo prepričan, da me bo tvoje dihanje za ovratnik kakorkoli ganilo. Ne vem, če si ti tole dobro premislil.