Kameleon in njegovo moderiranje

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Če bi bilo to res.....potem bi te načrtno provociral! Tko pa sam vame skačeš.....in se potem čudiš kaj te je doletelo....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
A tukaj je problem....ti bi se kregal brez sankcij za tebe.....hja! :srce:
Ne ni tukaj problem. Dej še mal pomisli....

Ps: Ti bom pomagal...enak kriterij za vse. Tvoje osebne preference nimajo tu kaj iskat. Če si pa mentalno na nivoju Pirkota pa verjamem da težko dojameš o čem govorimo.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Kamele0N Ko si po temah spet pameten, daj jajčka na mizo in naredi eno anketo z enostavnim besedilom. "Odstranitev privilegija moderatorja uporabniku Kamele0N zaradi nekompetentnosti." Za ali Proti. Potem pa, če bo večina za, se samoodstraniš....bo šlo?

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Daj ti jajčka na mizo! Par postov nazaj sem te pozval za direktno zamenjavo funkcije.

Z veseljem te bom jahal 24/7/365

Bo branost alterja vrtela rekordne cifre!

En dan bova prijatla in se vabila na pivo...drug dan pa smrtna sovražnika :D

Ti nekak ne diši vidim....

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Procenti kot pri novem mesiji Holobu....

No saj najbrž gre tud za populacijo z istim intelektom....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Mal težko ti kot avtor zgornjih zmazkov govoriš o intelektu. Podobno je pa še z mirsijem, kolikcem, 123jem pa še kom. So pa tule gor volilci tako desne kot leve opcije, ki jih je za spoštovat in ne serjejo klanf po forumu, kot ti in ob tebi omenjeni. Sicer je pa to postranska stvar, po kateri bi človek sodil človeka. Tebi težko razumljiva zadeva, vem. Si pa ne želim moderatorske funkcije, za razliko od tebe, ki si moledoval zanjo in jo potem totalno izkrivil. Če je pa potrebno prevzet to odgovornost zato, da se tebe znebimo, potem pa sprejmem.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Si pa ne želim moderatorske funkcije, za razliko od tebe, ki si moledoval zanjo in jo potem totalno izkrivil. Če je pa potrebno prevzet to odgovornost zato, da se tebe znebimo, potem pa sprejmem.
Komaj čakam da ti bom dihal za ovratnik! Tik tak tik tak :D

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Pa si razložil MaverickT da zamenjava, ti off, jest on? Ne vem, kako si pol predstavljaš, da me boš jahal? Mislim, da mal podcenjuješ situacijo v katero se mečeš. Zame boš na popolnoma enaki ravni kot mirsi, al pa katerikoli drug uporabnik.

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: jonny77 in Kamele0N

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Seveda sem! Vse sem naredil transparentno.....z url linkom do najinega deala....talo kot naredim zmeram pri vsaki sankciji!

Ko me boš nasledil.....ti samo vpraš....ti bom vse razložil kako se izpolni! :D

Jahal te bom Kalbo style.... :evil:

• Haha
Reactions: bizi