Ne rasizem. Obema se vidi da z nečim nista zadovoljna v lajfu....in vama je ta tema ventil za vajine frustracije! Pa ne samo ta tema....
Zato sem te tudi vprašal kako kaj kemper! Gargy mi je jasen....glede na to kaka stališča ima v ukrajinski temi....in da je njegov posel veliko vezan na tiste konce....
Tega da nekdo pride na forum stresat svoje negativne frustracije (službene, družinske, whatever) po drugih pač ne bom toleriral....
Miško, ne meni podtikati tvojih razlogov za katastrofo, ki se jo greš tu gor. Meni je v življenju zelo fajn, imam tri mulce, ki odraščajo v dobre ljudi in ženo, ki me šteka, tko da nimam nikakršnih frustracij, te so v tvoji glavi. Sicer pa, ni tvoja naloga, da sankcioniraš moje namišljene frustracije, ampak da skrbiš, da se uporabniki držimo pravil. Žal to tebi ne uspeva ravno, ker imaš različne kriterije za različne ljudi, enim pustiš in aktivno pomagaš zlivat drisko, ker so "tvoji", druge drkaš na malenkostih, ker nas pač ne maraš in si si o nas v svoji neizkušeni otroški glavici naredil slike, seveda popolnoma napačne. Zdaj pa le pojdi pa še koga omeji in banaj, da boš srečen. Bi ti pa priporočal, da od začetka do konca prebereš gnojnico v kateri me omejuješ samo zato, ker sem te opozoril na tvoj rasizem (me ne gane mimogrede) in si izpišeš vse driske uporabnikov in če boš res iskren, bo travica zapela....ups, boš videl, da je gej od gobe še najmanj kar se je zgodilo v tisti temi, ki ti je že davno ušla, kot Pirkotu oddaja.