Kameleon in njegovo moderiranje

I

Izbrisan uporabnik 474

Glede na napisano, pa svoje osebne frustracije (Napoleonov kompleks) na forumu zdraviš edinole ti, ker lahko končno v življenju nekaj "kontroliraš." Še več, svoje moderiranje prilagajaš svojim lastnim pogledom v življenju in celo glede na to, kako se drugi obnašajo v real lifu...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Ne rasizem. Obema se vidi da z nečim nista zadovoljna v lajfu....in vama je ta tema ventil za vajine frustracije! Pa ne samo ta tema....

Zato sem te tudi vprašal kako kaj kemper! Gargy mi je jasen....glede na to kaka stališča ima v ukrajinski temi....in da je njegov posel veliko vezan na tiste konce....

Tega da nekdo pride na forum stresat svoje negativne frustracije (službene, družinske, whatever) po drugih pač ne bom toleriral....
Miško, ne meni podtikati tvojih razlogov za katastrofo, ki se jo greš tu gor. Meni je v življenju zelo fajn, imam tri mulce, ki odraščajo v dobre ljudi in ženo, ki me šteka, tko da nimam nikakršnih frustracij, te so v tvoji glavi. Sicer pa, ni tvoja naloga, da sankcioniraš moje namišljene frustracije, ampak da skrbiš, da se uporabniki držimo pravil. Žal to tebi ne uspeva ravno, ker imaš različne kriterije za različne ljudi, enim pustiš in aktivno pomagaš zlivat drisko, ker so "tvoji", druge drkaš na malenkostih, ker nas pač ne maraš in si si o nas v svoji neizkušeni otroški glavici naredil slike, seveda popolnoma napačne. Zdaj pa le pojdi pa še koga omeji in banaj, da boš srečen. Bi ti pa priporočal, da od začetka do konca prebereš gnojnico v kateri me omejuješ samo zato, ker sem te opozoril na tvoj rasizem (me ne gane mimogrede) in si izpišeš vse driske uporabnikov in če boš res iskren, bo travica zapela....ups, boš videl, da je gej od gobe še najmanj kar se je zgodilo v tisti temi, ki ti je že davno ušla, kot Pirkotu oddaja.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Car in JakeOnBreak

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.176
113
Od politično zrel do politično prezrel (beri gnil) je majhen korak.

Sicer pa, kot sem že večkrat napisal, na normalnem forumu suzice, endvatriji, optifleksi in osmice ne bi napisali tretjega posta. Tukaj pa se pač uravnotežuje v stilu na vsakega antirasista mora svoje povedat tudi rasist. Zato pa smo kjer smo, uporabniki, ki si jih včasih imel za približno razsodne, danes za referenco limajo siol članke, oddaje na nova24 pa kot vredne ogleda.
Zakaj ne bi napisali tretjega posta, a je samo ena resnica? Vaša?
Edina in zveličavna.

Pa kdo je tukaj rasist, mislim da ste bolj vi levi, ki vas moti vse kar ni po vaše.

Snežinkice, ki so sedaj dobile svobodo.

Problem je ker nas bo tale vaša "svoboda" hudicevo veliko stala

• Haha
Reactions: jonny77

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Ne, ne gre za vprašanje resnice ali laži, tako da če misliš da se bom tukaj s tabo obmetaval levi/desni naši/vaši samo zato ker ne razumeš težave si mal falil.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Zakaj ne bi napisali tretjega posta, a je samo ena resnica? Vaša?
Edina in zveličavna.

Pa kdo je tukaj rasist, mislim da ste bolj vi levi, ki vas moti vse kar ni po vaše.

Snežinkice, ki so sedaj dobile svobodo.

Problem je ker nas bo tale vaša "svoboda" hudicevo veliko stala
kaki levi pa desni?
kaj tebi dogaja model?
snežinkice so zdaj brez svobode.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Moja se ne pritožuje! Samo Gargy pa kalbo se....saj bereš!

• Haha
Reactions: cappy

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.685
113
Zakaj se sploh trudiš? On nikoli tega ne bo dojel.
In ja nikjer na nobenem forumu še nisem zasledil tako zgrešene izbire moderatorja.

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Menjam pod pogojem da bo on moderator :D

Pa da te pol vidmo ker nisi pajkičar....

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.685
113
Evo sprve dokažeš, da nisi mentalno na nivoju moderatorja.
Saj so ti že povedali. Moderator bi naj s svojim obnašanjem bil vzor ostalim. Ti trga definitivno nisi sposobn.

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Pa sej...jaz bi bil konstruktivna opozicija!

Lepo se hecaš iz naslonjača.....pa je....ravno tolk da še ni za ban :D

Kalbo pa švica....

Mi ne privoščiš? Ne privoščiš kalbotu?

Večno nezadovoljni....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Ti niti nimaš kriterija, da bi kdorkoli sploh imel občutek kje je meja. Še posebno bi se pa ti moral držat mej. Sam za to dojet rabiš mejhn več pik v glavi, kot jih kažeš ti.
Mimgrede v oni temi me že cel teden onemogočaš sam zato, ker sem te opozoril na tvoje kršenje pravil. Pač, ker si dasa.