šerif ma spet menstro pa mora enmu najedat.
To je Šerif k najeda. Prebavljivo.
Tale modelatorski show pa niti ne.
šerif ma spet menstro pa mora enmu najedat.
Počas....sej še ni moderator!
To je Šerif k najeda. Prebavljivo.
Tale modelatorski show pa niti ne.
Glej Kamele0N...tale namiguje da si ti gej, ne Tonin . Boš kej demonstriral svoje gumbe?Tu se vidi kdo ima privilegije. Če bi bil kameleon vsaj malo moderatorja bi tega trolla od kalbota že zdavnaj zbrcal iz foruma, da ne bi nikoli več povohal tega foruma, ne pa da dopušča, da že toliko časa stresa to greznico po forumu. Potem pa naj samo še kdo reče, da to ni privilegija. Sedaj ali se ga boji al nima jajc al pa sta golobčka
Tolk sranja kot ga je nasral ta kalbo to ne prebereš nikjer. LOL
Glej Kamele0N...tale namiguje da si ti gej, ne Tonin . Boš kej demonstriral svoje gumbe?
Nima veze kdo sem. Mal preveč se obremenjujete kdo sem in koliko časa sem tu gor prijavljen. Nima veze, če sem pridružen 29.5.2022. Nisem 123 nisem 321...nisem suzica in nikoli nisem bil in nimam 10 različnih up. računov na forumu ampak samo tega.Suzica en lep gumbek k se mu reče prezri obstaja. Priporočam.
Saj veš, da ne bo nič iz tega.Kamele0N Vidim da si spet v podjebavanje modu. Si že kej uspel zrihtat, si dobu po prstkih, al kako je zdej z zamenjavo?
Zaljenje moda, bodi vesel za samo 1 teden.Btw, za tole si v banovcih za 1 teden.
Če si cappy, koliko in podobna sodrga, vključno z moderatorskim nedojebancem, pa lahko gnojiš forum po mili volji.