Sej on je mislu tebe.ej, ne bo. sem že pisal, da brišejo profil, kot snecerju, pa ne gre, ni časa. kamelči reva mala pa očitno nima te možnosti.
bo svet lepši,a?
Sej on je mislu tebe.ej, ne bo. sem že pisal, da brišejo profil, kot snecerju, pa ne gre, ni časa. kamelči reva mala pa očitno nima te možnosti.
bo svet lepši,a?
Vaši razlogi so dostx za lase privlečeni...Mene je tud brisu, pač ma navodila. Tistga zmeneta pa ne briše, razlog...ja je njegova tema.
mogoče je forum cel prodan desnici..mogoče retardom..
Vaši razlogi so dostx za lase privlečeni...
Karl (reinkrnacija Luce-ta) me je po 3h postih napadel da ga brišem....in da naj pogledam kak je forum v avtomobilizmu ki ga sploh ne urejam...po pravilih mu lahko zaprem profil brez da sploh kaj pisne
Softi se zapne z nekom v parlamentu teden dni nazaj v temi o zokislavu (s5 ni moj forum) in zdej ves natravmiran utruja vsem po forumu ker se nekdo močno ni strinjal z njim...
Patriot....pustim ga na miru že od nekje 2011/2012 pa je še kar butthurt
Sam še čakam da bo kdo med prebiranjem alterja prdnil in mu bo ušlo v hlače in bom s5 jaz kriv
Zanimivo, kako vsi desničarji avtomatsko branite kamelo, samo zato, ker je desničar.
Enim je kapnilo.. Dokler bo tako moderatorstvo nima smisla sodelovat na takem forumu.. Zato sem se sam umaknil..
In samo berem in se smejem...
Enim je kapnilo.. Dokler bo tako moderatorstvo nima smisla sodelovat na takem forumu.. Zato sem se sam umaknil..
In samo berem in se smejem...
Se strinjam....Kameleona sploh ne branim, motijo pa me primitvni izpadi nekaterih forumskih kolegov. Če bi bil v njegovi koži bi tale forum konkretno preluftal