mekani drugače te je zanimivo brat in si forumu v + (za razliko od nekaterih), sam tole zadnje dni je preveč. Zakaj taki izpadi? A te je nova vlada tolk prizadela? Daj vzemi si kak dan odiha od Alterja potem pa strumno naprej.
hvala.
izpadi, ne, opozarjanje na idiotsko moderiranje. ali se tebi zdi normalno, da se ti posti brišejo v temi, ker odpiralec temi lasti temo? ali pa da se brišejo, ker niso v skladu s temo? ali da se ti onemogoči pisanje, po enem, ne vem a sta bila dva posta v temi? ali je res pravilno, da se dovoli selektivno, udbaško izvajanje udbovskih postopkov? mene kar naprej nekdo nekam predalčka, a predalčka še niso našli in si ne morejo niti predstavljati kak bi bil, da bi me lahko popredalčkali vanj.
vlada? ma dol mi visi že 30 let za vlado. sem v eni drugi temi povedal kaj si mislim o vladajočih elitah. imaš tudi ti občutek, da sem levi? zakaj?
ps
berem temo od vanz, tisti boeing..a veš kok sranja je notri s strani udbovskega vnuka, pa gre karavana dalje? a se res dovoli in nam koncu ok, se dovoli, ampak a je treba sankcionirat, ko se opozori, da je udbovsko seme ni doraslo moderiranju, je pa doraslo udbiziranju?