Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Glede cigotov je ravno to problem: on pač rabijo katalizator, itd. ker vse kar se da potem naprej prodajo. Tile centri za prevzem pa kolikor razumem dobijo reciklažo plačano s strani države. Predvidevam seveda, da spotoma še zaslužijo z odstranjenimi stvarmi, ampak če gledamo teoretično imajo za oskubljen avto isto plačilo od države, dela pa bistveno manj
To mi je jasno. Saj lahko ga tudi raznesejo z ročno bombo, ampak od mene bi ga odpeljali zgolj ob uradnem prepisu. Potem ga pa lahko tudi pred parlament ruknejo in zažgejo.
Rabim za Slovenj Gradec.
Avto bo pa oskubljen, ostala bo šasija in motor, vendar bo s šasije tudi pobranih kar nekaj stvari. So tukaj kakšne zakonske omejitve? Ker to me je malo zaskrbelo po branju španovih zahtev...
Če je avto odjavljen iz prometa mislim da pred 1.8.2011 pelji v Dravograd odvisno od trenutne cene boš dobil plačano po teži, moraš pa odstraniti olje in antifriz. Drugače moraš imeti potrdilo o uničenju avtomobila, v SG mislim, da ti to potrdilo lahko izda le PAPEŽ in Avtoodpad Čuješ (če hoče seveda), drugače pa tam pustiš avto.
To mi je jasno. Saj lahko ga tudi raznesejo z ročno bombo, ampak od mene bi ga odpeljali zgolj ob uradnem prepisu. Potem ga pa lahko tudi pred parlament ruknejo in zažgejo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.