Kam z odsluženim vozilom?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.926
113
40
MB
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Zakaj pa ne?
Sem pač dol pobral stvari za drug avto. Šasija, motor, sprednji del ostane.

zato ker namerava s predelavo zaslužit
smile-1.gif

@alko: samo cigo ti ne da potrdila ...
grin1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Zakaj pa ne?
Sem pač dol pobral stvari za drug avto. Šasija, motor, sprednji del ostane.

zato ker namerava s predelavo zaslužit
smile-1.gif

@alko: samo cigo ti ne da potrdila ...
grin1.gif
Glede cigotov je ravno to problem: on pač rabijo katalizator, itd. ker vse kar se da potem naprej prodajo. Tile centri za prevzem pa kolikor razumem dobijo reciklažo plačano s strani države. Predvidevam seveda, da spotoma še zaslužijo z odstranjenimi stvarmi, ampak če gledamo teoretično imajo za oskubljen avto isto plačilo od države, dela pa bistveno manj
grin1.gif
.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Poklical na dva pooblaščena mesta za prevzem OMV in ni treba, da je avto kot nov
smile-1.gif
. Ne vem pa, če je to nujno. Seveda pa je potem prevoz tvoj strošek.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Problem je, ker okvirji avto zakurjo, da se jim ni treba ubadat s plastiko itn...
crazy1.gif
To mi je jasno. Saj lahko ga tudi raznesejo z ročno bombo, ampak od mene bi ga odpeljali zgolj ob uradnem prepisu. Potem ga pa lahko tudi pred parlament ruknejo in zažgejo.
grin1.gif
Brez prepisa, ni avta.

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
32
28
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
@sad: kontaktiraj, oni imajo koncesijo oz. povej za kateri konec slo. te zanima:

Avto Bubnič, Trgovina in servisi, Bojan Bubnič s.p., Šmarje pri Sežani 69, 6210 Sežana
Rabim za Slovenj Gradec.
Avto bo pa oskubljen, ostala bo šasija in motor, vendar bo s šasije tudi pobranih kar nekaj stvari. So tukaj kakšne zakonske omejitve? Ker to me je malo zaskrbelo po branju španovih zahtev...

Za kak avto se pa gre?

Če je avto odjavljen iz prometa mislim da pred 1.8.2011 pelji v Dravograd odvisno od trenutne cene boš dobil plačano po teži, moraš pa odstraniti olje in antifriz. Drugače moraš imeti potrdilo o uničenju avtomobila, v SG mislim, da ti to potrdilo lahko izda le PAPEŽ in Avtoodpad Čuješ (če hoče seveda), drugače pa tam pustiš avto.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Problem je, ker okvirji avto zakurjo, da se jim ni treba ubadat s plastiko itn...
crazy1.gif
To mi je jasno. Saj lahko ga tudi raznesejo z ročno bombo, ampak od mene bi ga odpeljali zgolj ob uradnem prepisu. Potem ga pa lahko tudi pred parlament ruknejo in zažgejo.
grin1.gif
Brez prepisa, ni avta.

deponija, dobis 10€ in potrdilo, vse drugo je skoda casa in zivcev