Samo tebi odgovorim, vsem ostalim, ki bodo flejmali okoli tega, pa ne, ker bodo zapacali temo. Lahko pa vdarimo debato v kaki drugi temi
Predvsem zato, ker nekako ne paše moji prebavi. Direkt se vidi, kdaj zaužijem zelenjavo, ker potem pos..... ogromno. Pač vlaknine, ki se ne prebavijo, vsaj pri meni ne. Pa ne si mislit, da je to zaradi tega, ker redko jem zelenjavo, do nedavnega sem je pojedel ogromno, res ogromno
Poleg tega pa tudi zavzamejo veliko prostora v želodcu in posledično ne morem pojest ostale hrane tolko in glede na to da imam samo 2 orenk obroka dnevno se pozna, ker imam dnevni vnos med 3500-4000 kcal. Za na konec pa ne vsebujejo ravno veliko dobrega; kakšna jetra imajo veliko več vitaminov in mineralov, kot solata.
Drugače pa vseeno pojem nekaj zelenjave, sadja se edino izogibam skoraj v celoti. Zraven "največjega obroka", imam vedno cca 100-150g kislega zelja s kumino. Poleg tega pa si mleto meso delam s bučkami, paradajzom, papriko in čebulo, ampak male količine, tolko pač da ni samo meso