Pol pa res morem it tole pomlad izpit delat!Citat:
Uporabnik prijam pravi:
ja je tako. Mislim pa da bo kmalu prišel ven zakon za neomejeno pri 24 letih (za ostale kategorije ne vem).
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Sem 100%, da ta sprememba še ne bo hitro veljavna....
Kater motor si si pa omislil?
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Uporabnik prijam pravi:
ja je tako. Mislim pa da bo kmalu prišel ven zakon za neomejeno pri 24 letih (za ostale kategorije ne vem).
A kdo pozna kakega dobrega inštruktorja iz Kranja/Škofje Loke?
lp
Nisem vedu da ma praktikum tud. Sem tud sam tam za avto delal (Drago je bil inštruktor) in sem bil zlo zadovoljen. Bo treba kr poklicat. Hvala za info!Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Uporabnik prijam pravi:
A kdo pozna kakega dobrega inštruktorja iz Kranja/Škofje Loke?
lp
jaz bom odvozil pri Praktikumu iz Gorenje vasi. Za avto sem delal tam in sem bil najbolj zadovoljen.
Citat:
Uporabnik man007 pravi:
Za mene je najboljša izbira Avtošola Lisjak iz Postojne. Inštruktor Matjaž je super. .
Citat:
(2) Kandidat za voznika mora biti pri teoretičnem delu programa usposabljanja v avtošoli prisoten najmanj 80 odstotkov učnih ur v predpisano opremljeni učilnici. Preostalih 20 odstotkov učnih ur se lahko izobražuje samostojno s pomočjo literature ali elektronskih medijev. Po končanem teoretičnem oziroma praktičnem delu programa usposabljanja v avtošoli mora kandidat za voznika motornih vozil opraviti pred komisijo avtošole preizkus znanja tistega dela programa usposabljanja, za katerega se je pripravljal v avtošoli.