Kam peljat avto na optiko?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:Saj ne rečem, so se 45 minut ukvarjali z montažo felten na pnevmatike

wtf? 45min pa saj niso resni.....jaz, ko sem bil vulkanizer in sem menjal gume, sem SAM v 30min use komplet naredu (dal gume dol z avta, menjava ventilčkov 4x, star plašč dol nov gor - 4x, potem pa še centriranje 4x, pa še montaža feltn nazaj gor na avto).....fak so bedni ne morm verjet......
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:Saj ne rečem, so se 45 minut ukvarjali z montažo felten na pnevmatike
wtf? 45min pa saj niso resni.....jaz, ko sem bil vulkanizer in sem menjal gume, sem SAM v 30min use komplet naredu (dal gume dol z avta, menjava ventilčkov 4x, star plašč dol nov gor - 4x, potem pa še centriranje 4x, pa še montaža feltn nazaj gor na avto).....fak so bedni ne morm verjet......
stupid-1.gif

45 minut so trije rabli, zdaj ne vem, kako to izgleda, ko to dela samo eden.
shocked-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Takega itak vsak rabi. Nazadnje sem bila pri Stipiču, sicer smo dajali skup samo eno feltno in pnevmatiko + montaža na avto in je bilo vse skupaj super. Delal je pa en mlad fant, ful prijazen + še ful nasvetov mi je dal okoli enih stvari, v glavnem super. Na AMZS-ju sem bila takrat nazadnje v soboto, mogoče je s tisto izmeno kaj narobe ali pa jim gre ob osmih zjutraj ob sobotah vse na živce.
confused-1.gif

A si se že kaj odločila, kam boš peljala?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
upam da ne voziš Alfe, ker tam je optiko zlo zlo težko nastavit, ker ma neko čudno vpetje spredaj

če se prav spomnim voziš Seata
confused-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Gregorc v Mengsu! Men so ok porihtal, pa se cena je bila zmerna, se mi zdi okol 6k bivsih za spredaj in zadaj. Je pa bilo to konec lanskega leta.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Torej kdo, ki mi bo poleg optike (ta je sicer v redu) še "zravnal" položaj volana (sedaj je obrnjen v desno, ko voziš naravnost)?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
to vse naredijo na optiki
wink-1.gif

aja pa btw optika ti ni vredu nastavljena če držiš volan v desno avto se pa pelje naravnost, glih smisel optike je da imaš volan naravnost in da gre avto potem tudi naravnost
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ja sej vidiš kaj je napisal " da optika je kar vredu, samo mi volan stoji v desno avto gre pa naravnost".....ja itak tko mora bit
hysterical-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
tud volan...kjerkoli boš delala optiko ti tudi volan nastavijo....tako eno štango upre med volan pa sedež....in potem nekaj gleda na računalnik in ga tko nekak nastavi....
cheer.gif

A si se že odločla kam greš na optiko
grin1.gif