kam na razvajanje v dvoje??

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
Kam na razvajanje v troje? K meni
grims-1.gif

Čas in kraj lahko sporočiš na PM
grin1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
kej novega na tem področju, iščem nekaj posebnega, nočitev ali dve, nekje do 400 eur za paket za dve osebi...

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
kako pa zgleda tole v nebesih. nekje sm slisu pohvale, nekje pa kritike, pa bi blo fajn ce bi mal vec napisal...

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
ravnokar preživel vikend v nebesih... Zadeva je top, če iščeš destinacijo za oddih in počitek. imajo 4 hiške za dve osebi, otroci niso dovoljeni (velik plus!!!). V glavni stavbi je na voljo bazen, jacuzzi in finska savna. Hladilnik ti vsak dan napolnijo z jogurti, marmelado, domačim maslom, sokovi, mlekom,... na voljo je tudi pršut, razne salame, siri,...

če te še kaj zanima, vprašaj.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
bil 1x v nebesih pred cca 4 leti.bilo je top.midva sva bila sama.ostale hiške so bile prazne
zmaga.gif

kar se tiče orhidelije je lepo samo preveč folka med vikendom in polovica se jih v savni ne zna obnašat

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
pa kakšen glamping je tud uredu, sicer še nisem bil, ampak je bon že doma, tko da... ko bo kakšno lepo vreme...

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Pri tem "Korošcu" zgleda kar mamljivo pa še cene se mi zdijo nizke! Ampak, po mojem okusu še manjka kakšen bazenček malo večji!

Tako včeraj sva obiskala Korošca:) Moram priznati da je bilo super,vse v najlepšem redu,osebje super,prav tako šefe,ki nama je razkazal hiškico.V tej hiškici sva imela finsko savno,tuš,4 ležalnike,zunaj pa jacuzzi pod milim nebom z možnostjo nastavljanja mehurčkov in podobnega.Zraven sva dobila šampanjec(škoda da smo 0,75l
cool-1.gif
).Bila sva 2 urci,imela sva popolen mir.Za vse skupaj je bilo potrebo odšteti 38€(vrednost najinega bona).

Obisk toplo priporočam.

http://www.turizemkorosec.com/

bila. no, ni glih 4+, ampak jacuzzi + šampanjček+ zveznato nebo, naredijo svoje..
osebje je res prijazno, notranjost je pa bolj tko.. pač turistična kmetija. v bistvu- priporočam.

Ancica

Pripravnik
5. nov 2012
31
0
6
Se mi zdi, da so ponudbe s kolektive in kuponkota in te vrste ponudnikov še najboljša rešitev. Drugače preplačaš toplice dvakratno!