kam na razvajanje v dvoje??

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Terme/toplice so kar uredu izbira, kjer se težko zgreši
wink-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Se spomnem ko je en kolega razlagal, da sta šla z drago v neko masažno kopel v dvoje. In valda vse lepo, romantika, topla voda... in dec ne bi bil dec, če ne bi začel tam neke gumbe pritiskat. No, vsa voda je stekla ven in sta skor 1h sedela v prazni bajni.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Se spomnem ko je en kolega razlagal, da sta šla z drago v neko masažno kopel v dvoje. In valda vse lepo, romantika, topla voda... in dec ne bi bil dec, če ne bi začel tam neke gumbe pritiskat. No, vsa voda je stekla ven in sta skor 1h sedela v prazni bajni.
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ja to itak da ne morem falit?!sam me zanima ali ima kdo kake informacije iz prve roke?!kje kam zakaj?!recimo v zrečah sem že bil,čatež v rimsko irskih kopeleih...

kameleon77

Zelenc'
2. okt 2007
22
0
1
Tudi priporočam Dolenjske. Imajo fantastične savne ... Odsvetujem Podčetrtek - neprijazni in ni hudo higienično ... Človeka kar mine.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
ksz... jaz tudi iščem nekaj za naslednji vikend! Bliža se obletnica, pa da si še od šihta in faxa malo oddahnem
cool-1.gif

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Sefan pravi:

http://www.soncnahisa.com/ (poleg ponudbe še odlična lega oz. okolica-samo par minut od Logarske doline)

http://www.turizemkorosec.com/ (isto kot prejšnji link
wink-1.gif
)

Lp

Za prvo varianto je odlična lega le na prvi pogled, da prideš do hiše se voziš po strmi in ozki poti se čudiš kako lahko tam dejansko nekdo živi, ko pa prideš tja in ugotoviš da lastnica nič ne ve o tvoji rezervaciji pa raje odideš v turizem korošec.

P.S. Da ne bo kdo narobe razumel, ne gre za nobeno reklamo, gre le za pretekle izkušnje.

Nazadnje urejeno:

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
recimo Nebesa so eno tako drago razvajanje, pa kake toplice - Balnea ob Dolenjskih T. je odlična, lahko najameš jacuzzi pa dobiš cel paket s šampanjcem, jagodami ipd, ma pa svoj čar tud kam v hribe v kakšni brunarci k maš pol nevem kolk hektarov narave za "raziskovat" - if u know what i mean.

RBULL

Pripravnik
10. sep 2007
316
0
16
Še ena lokacija, ki je prava za tiste, ki se želijo odmaknit malo dlje....v diskretnost
www.actros-pizzeria.com
Nočitec za dve osebi z zajtrkom 36,41eur - priporočam samo v poletnih mesecih
Prvič sem bil najbolj fasciniran nad velikim ogledalom nad posteljo in svetlobo, ki jo reguliraš (rumena, rdeča....)
zmaga.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja meni osebno se je super razvajat v tremah 3000(Moravske)! Drugače pa sem bil zadnjič na Ptuju, pa se verjetno nebom več nikol vrnil! Precenjeno je vse skupaj, kar premore njihova ponudba!