Sej ne kroji cerkev šolstva.
Naj lapajo kar želijo, še vedno nas je preveč, ki znamo razmišljati.
Naj lapajo kar želijo, še vedno nas je preveč, ki znamo razmišljati.
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Ne mislim se več bost s tabo, ker ne vidiš dlje od svojega dohtrskega nosu. Sem ti že parkrat poskusla osvetlit tvoje lastno razmišljanje, ki meji na fanatizem, ampak ti tega ne vidiš.
Cerkev je huda mafijska organizacija, je res. In dela v smeri, da zadovolji potrebam ljudstva in prikroji zadeve. Kot je tudi res, da recimo farmacevstka industrija dela za dobrobit ljudstva, zraven pa gleda na lastne interese. A vseeno nudi napredek, kajne. Ne v tolikšni meri kot bi ga lahko, če ne bi gledala na lastno rit. Pa sej to vse veš, zato pa tega ne komentiraš. Tu lahko potegnemo velike vzporednice, ampak si zatiskaš oči. Razumljivo, če si v službi druge skupine.
Adijo, pa zdrav (p)ostani.
Citat:
Vse korporacije navidezno delajo za dobrobit ljudstva, zraven pa imajo večinoma lastne interese, tako cerkev kot znanost kot farmacija. To ti skušam razložit, ampak imaš pretrdo glavo. Pa sej bo.
Citat:
Ne zagovarjam nobene institucije al pa korporacije, ker od nobene nič nimam. Kot je že ugotovil en uporabnik, stvari niso črno-bele, kot jih nekateri skušate prikazat. Katoliške šole so privatne in niso obvezne. Pustimo zdej, da gojijo hudo uspešne učence in dijake.
Citat:
Razširjam obzorja...
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Po tem grafu sodeč so v srednjem veku bili tehnološko za Egipčani - hmmm, a res?Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Tudi čez nekaj let ne , ko navadno zavarovanje ne bo več krilo npr. dragega zdravljenja raka?Citat:
Tako kot me ne bo nihče prepričal, da bi bil svet lepši, če bi pili čajčke in hodili k homeopatom.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Tudi čez nekaj let ne , ko navadno zavarovanje ne bo več krilo npr. dragega zdravljenja raka?Citat:
Tako kot me ne bo nihče prepričal, da bi bil svet lepši, če bi pili čajčke in hodili k homeopatom.